Kunci Gitar Xaluna - Durung Iso Sengit

Transpose:
     C          G/B
lalekno.. ikhlasno..
Am       Em            F
aku disanding karo tresno
  C      Dm             G
liyo.. pilihane wong tuaku..

       C      G/B
nggoleko.. ganti..
Am            Em         F
tresno sing luwih suci teko
 C         Dm      G   C
aku kangmas.. aku pamit rabi..

Intro : F C Dm G C G

C        F    C
karepku udu wonge
C             F  G
sing ono ning u..ripmu
      F           G
wonge sing sesandingan
        C            Am
mbiyen aku sing berjuang
      Dm       G    C       F G
karep ati ra podo kasunyatan..

C          F  C
isih perih a..tiku
  C           F   G
naliko krungu pa..mitmu
  F          G
rabi ninggal aku
          Em    Am
sumingkir seko uripku
     Dm    G        C
ra kuat nyawang bahagiamu..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm   G     C   F G
atiku wis tepat..

Reff :
  C               F
 aku.. durung iso sengit
            Dm                    G
 senadyan ceritone wis tak gawe pait
 Em
 tresno ro kowe
            Am        A
 mung butuh wektu sedelo
           Dm        G        C  F G
 nglalekke kowe arep kapan ku iso..

            C            F
 tok anggep opo.. awakku iki 
         Dm                 G
 pamit rabimu wingi mateni ati
            Em
 mbok pikir sedelo wae
        Am       A
 setengah mati susahe
            Dm        G        C
 nandur tresno aku ra ngunduh atine..

Musik : F C Dm G C
        F G Em A
        Dm G C G

          C
tak lilak-lilakne ati
nompo perih loro iki
  Dm
kelangan sliramu
mbusek kabeh kenanganmu
     G
jare restu wong tuo
dadi kenceng alasanmu
     C
dongaku nggo mulyane
senadyan tok remuk rosoku
  Am
rabi ro liyane
mblenjani sumpah janjine
   Dm
ngopo kok awakmu
ra genti merjuangke
 G
aku sing saiki
isuk wengi mbok kelingan
  C
jare tulus tresno
kok ora genti berjuang..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm   G     C
atiku wis tepat..

Dm      G
uwisono anggonmu
  E         Am
karep karo aku
        Dm      E
ora mungkin aku iso
    Am              A     
bali nyanding tresnamu..

    Dm           G
aku manut wong tuo
         E           Am
ojo mbok anggep ku cidro
G     F
lakonono uripmu
        G
mugo ra nelongso..

Reff :
  C               F
 aku.. durung iso sengit
            Dm                    G
 senadyan ceritone wis tak gawe pait
 Em
 tresno ro kowe
            Am        A
 mung butuh wektu sedelo
           Dm        G        C   G
 nglalekke kowe arep kapan ku iso..

            C            F
 tok anggep opo.. awakku iki 
         Dm                 G
 pamit rabimu wingi mateni ati
            Em
 mbok pikir sepele
          Am       A
 setengah mati susahe
            Dm        G         C
 nandur tresno aku ra ngunduh atine..

      Em
 mbok pikir sepele
          Am
 setengah mati susahe
        Dm
 nandur tresno hoo..
 F       G          F    Fm G  C
  kowe malah ro liyane.. hu haaa..


Chord Xaluna - Durung Iso Sengit


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •