Kunci Gitar Xaluna x Lsista - Tahun Ngarep Gagal Rabi

Transpose:
Intro : C G/B Am A
        Dm A Dm..
        Em..A..Dm..G..

C     G/B         Am A
a..ku njalok ngapuro..
Dm    A     Dm
a..ku ora kuoso..
Em  E        Am     A
lilakno aku bakal lungo..
   Dm                   G
ku lan kowe podho-podho loro..

Int. Fm G

C      G/B      Am    A  
jan..jimu tahun ngarep..
Dm     A        Dm
i..sih tak arep-arep..
Em      E          Am   A
a..ku kowe bakal dadi siji
Dm                G
pu..pus kabeh wis..mati..

           F             Fm
aku mung manungso sing raiso 
      C       Am
ngendani.. takdir..
      Dm                      G
aku pamit njuk tulung rasah dipikir..

Reff :
           C           Em           Am  A
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
       Dm                         G
 isaku mung ngempet perih kanti sabar..
 F      G           Em      Am
 aku raiso ndelikke tatu atiku..
        Dm                        G
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

      C         Em          Am  A
 opo isaku yen urip raono kowe..
         Dm                       G
 bengi wingi ning sandingku ono kowe..
 F          G          Em          Am
 percoyo Gusti paringi ganti tresnaku..
          Dm                   G
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..

Int. C G  F Fm
     C Am -A Dm..G..C G

  C
dewe nduwe janji
         F
tahun ngarep bakal rabi
       G
Gusti ora ngijabahi
       C          C-G/B
kudu bisa pupus ati
  Am
dipenghujung tahun
       Dm
kita harus merelakan
     G
saat cinta menggunung
      C
ditemukan perpisahan

  C
nibo tangi aku njogo
     F
kowe selama iki
  G
akhire pisahan
          C            C-G/B
sopo wong sing kuwat ati
     Am
ngelakoni cerito iki
     Dm
berjuang setengah mati
    G
tresno tulus suci
        C         G
nanging raiso rabi..

           F             Fm
aku mung manungso sing raiso 
      C       Am
ngendani.. takdir..
      Dm                      G
aku pamit njuk tulung rasah dipikir..

Reff :
           C           Em           Am  A
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
       Dm                         G
 isaku mung ngempet perih kanti sabar..
 F      G           Em      Am
 aku raiso ndelikke tatu atiku..
        Dm                        G
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

      C         Em          Am  A
 opo isaku yen urip raono kowe..
         Dm                       G
 bengi wingi ning sandingku ono kowe..
 F          G          Em          Am
 percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
          Dm                   G
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..

           C           Em           Am  A
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
       Dm                         G
 isaku mung ngempet perih kanti sabar..
 F      G           Em      Am
 aku raiso ndelikke tatu atiku..
        Dm                        G
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

      C         Em          Am  A
 opo isaku yen urip raono kowe..
         Dm                       G
 bengi wingi ning sandingku ono kowe..
 F          G          Em          Am
 percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
          Dm         G         C
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..
          F          G      Fm    C
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Catatan :
Pada bait 2 kita selaraskan 
chord dengan versi bait awal
dimana untuk chord yang didalam tanda kurung
(D/F#) itu merupakan versi piano,
untuk chord gitarnya harusnya 
lebih masuk ke Bm

Intro : G D/F# Em E
        Am E Am..
        Bm..E..Am..D..

G     D/F#        Em E
a..ku njalok ngapuro..
Am    E     Am
a..ku ora kuoso..
Bm   B        Em     E
lilakno aku bakal lungo..
   Am                   D
ku lan kowe podho-podho loro..

Int. Cm D

G     (D/F#)       Em    E 
jan..jimu tahun ngarep..
Am     E        Am
i..sih tak arep-arep..
Bm      B          Em   E
a..ku kowe bakal dadi siji
Am                D
pu..pus kabeh wis..mati..

           C             Cm
aku mung manungso sing raiso 
      G       Em
ngendani.. takdir..
      Am                      D
aku pamit njuk tulung rasah dipikir..

Reff :
           G           Bm           Em  E
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
       Am                         D
 isaku mung ngempet perih kanti sabar..
 C      D           Bm      Em
 aku raiso ndelikke tatu atiku..
        Am                        D
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

      G         Bm          Em  E
 opo isaku yen urip raono kowe..
         Am                       D
 bengi wingi ning sandingku ono kowe..
 C          D          Bm          Em
 percoyo Gusti paringi ganti tresnaku..
          Am                   D
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..

Int. G D C Cm
     G Em -E Am..D..G D

  G
dewe nduwe janji
         C
tahun ngarep bakal rabi
       D
Gusti ora ngijabahi
       G          G-D/F#
kudu bisa pupus ati
  Em
dipenghujung tahun
       Am
kita harus merelakan
     D
saat cinta menggunung
      G
ditemukan perpisahan

  G
nibo tangi aku njogo
     C
kowe selama iki
  D
akhire pisahan
          G            G-D/F#
sopo wong sing kuwat ati
     Em
ngelakoni cerito iki
     Am
berjuang setengah mati
    D
tresno tulus suci
        G         D
nanging raiso rabi..

           C             Cm
aku mung manungso sing raiso 
      G       Em
ngendani.. takdir..
      Am                      D
aku pamit njuk tulung rasah dipikir..

Reff :
           G           Bm           Em  E
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
       Am                         D
 isaku mung ngempet perih kanti sabar..
 C      D           Bm      Em
 aku raiso ndelikke tatu atiku..
        Am                        D
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

      G         Bm          Em  E
 opo isaku yen urip raono kowe..
         Am                       D
 bengi wingi ning sandingku ono kowe..
 C          D          Bm          Em
 percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
          Am                   D
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..

           G           Bm           Em  E
 ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
       Am                         D
 isaku mung ngempet perih kanti sabar..
 C      D           Bm      Em
 aku raiso ndelikke tatu atiku..
        Am                        D
 mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

      G         Bm          Em  E
 opo isaku yen urip raono kowe..
         Am                       D
 bengi wingi ning sandingku ono kowe..
 C          D          Bm          Em
 percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
          Am         D         G
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..
          C          D      Cm    G
 padang dalanmu kuwi dadi dongaku..
Facebook
Twitter

Chord Xaluna x Lsista - Tahun Ngarep Gagal Rabi


Lihat semua :
  • Chord Lsista
  • Chord Xaluna
  •