Kunci Gitar Xaluna Feat. Intan Rahma - Dalane Pisahan

Transpose:
Capo di fret 4

Intro: C G Am Em
       F G C..

Cew:
C                       Am
Mas kok iso kowe njaluk bubar
     F                    G
Pas aku butuh kowe dadi gujengan..
  Em                  Am  A
Kudu mlaku dewe tanpo awakmu
     F        G
Mas opo..aku iso..

Cow:
      C                 Am
Dhik opo aku kurang ngerteni
       F                         G
Nyoto mung sliramu sing ono neng ati..
Em                  Am          A
Pas wayah sepi kowe ono neng ngendi
    F         G
Ora tau ngancani..

Reff:
Cew:
         C           G
  Opo susah ngucap pamit
         Am          G
  ro aku sing sabendino
             F        G
  Pengen ngerti alesanmu
          C   G
  ninggal aku..
          C          G
  Terus piye kabeh janji
            Am         G
  sing tok ucap marang aku
            F
  Mlaku bareng nglengkapi
  G         C   G
  kekuranganku..

Cow: [slow rap]
C              G                   Am
 Alasan aku lungo ra maksud gawe loro
                 G                   F
Bedomu ketok tenanan karo awal pacaran
                  C                        Dm
Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wis kulino
                G                C
Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan

                   G                    Am
Tak bacutke soyo ragu kit awal raono restu
             G                  F
Aku wis berjuang ra ngubah keadaan
                    C                 Dm
Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu
            G                  C
Sepurane sayang wis ilang harapan..

Reff:
Cew:
         C           G
  Opo susah ngucap pamit
         Am          G
  ro aku sing sabendino
             F        G
  Pengen ngerti alesanmu
          C   G
  ninggal aku..
          C          G
  Terus piye kabeh janji
            Am         G
  sing tok ucap marang aku
            F
  Mlaku bareng nglengkapi
  G         C   G
  kekuranganku..

Musik : C G Am G
        F G C G
        C G Am G
        F G C G

Reff:
Cew:
         C           G
  Opo susah ngucap pamit
         Am          G
  ro aku sing sabendino
             F        G
  Pengen ngerti alesanmu
          C   G
  ninggal aku..
          C          G
  Terus piye kabeh janji
            Am         G
  sing tok ucap marang aku
            F
  Mlaku bareng nglengkapi
  G         C   G
  kekuranganku..

Cow:
Dm   G     Em    Am
Gedekno atimu sayang
     Dm         G      C
Mugo apik sing dadi dongamu..
Dm  G          Em    Am
Loromu mesti bakal mari
     Dm        G           C
Senadyan udu aku sing nambani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: E B C#m G#m A B E.. Cew: E C#m Mas kok iso kowe njaluk bubar A B Pas aku butuh kowe dadi gujengan.. G#m C#m C# Kudu mlaku dewe tanpo awakmu A B Mas opo..aku iso.. Cow: E C#m Dhik opo aku kurang ngerteni A B Nyoto mung sliramu sing ono neng ati.. G#m C#m C# Pas wayah sepi kowe ono neng ngendi A B Ora tau ngancani.. Reff: Cew: E B Opo susah ngucap pamit C#m B ro aku sing sabendino A B Pengen ngerti alesanmu E B ninggal aku.. E B Terus piye kabeh janji C#m B sing tok ucap marang aku A Mlaku bareng nglengkapi B E B kekuranganku.. Cow: [slow rap] E B C#m Alasan aku lungo ra maksud gawe loro B A Bedomu ketok tenanan karo awal pacaran E F#m Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wis kulino B E Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan B C#m Tak bacutke soyo ragu kit awal raono restu B A Aku wis berjuang ra ngubah keadaan E F#m Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu B E Sepurane sayang wis ilang harapan.. Reff: Cew: E B Opo susah ngucap pamit C#m B ro aku sing sabendino A B Pengen ngerti alesanmu E B ninggal aku.. E B Terus piye kabeh janji C#m B sing tok ucap marang aku A Mlaku bareng nglengkapi B E B kekuranganku.. Musik : E B C#m B A B E B E B C#m B A B E B Reff: Cew: E B Opo susah ngucap pamit C#m B ro aku sing sabendino A B Pengen ngerti alesanmu E B ninggal aku.. E B Terus piye kabeh janji C#m B sing tok ucap marang aku A Mlaku bareng nglengkapi B E B kekuranganku.. Cow: F#m B G#m C#m Gedekno atimu sayang F#m B E Mugo apik sing dadi dongamu.. F#m B G#m C#m Loromu mesti bakal mari F#m B E Senadyan udu aku sing nambani..

Chord Xaluna Feat. Intan Rahma - Dalane Pisahan


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  • Chord Xaluna
  •