Kunci Gitar Intan Rahma - Kepontang Panting

Transpose:
Intro : Am F G C
        F G E..

Am             F
aku trimo sing ngalah
G          C
aku wes ra betah
F             Am
ngrasakke kahanan iki
  B           E
rasane ra nguati..

Am               Em
sambat loro ning ati
  F               C
kabeh janjimu ora bukti
F           Am
jare tresno nanging opo
 B           E   Am
kowe gampang leno..

Am            F
aku kepontang panting
G             C
manut mlakune angin
F        Am
ibaratno bandulan
 B          E
aku unggo dolanan..

Am         Em
loro atiku loro
     F                C
seng tak tersno ora rumongso
F         Am
kowe teko nggawe cidro
   B          E
mending aku lungo..

Reff:
          Am                    F
  wes rapopo wes ra sah di terusno
          G           C
  senajan toh atiku loro
          F               Am
  mending tak culno ugo ngikhlasno
  B                E
  kowe nggo wong liyo..

        Am     F
  tak cubo legowo
        G         C
  tak cubo nglalekno
  F         Am
  senajan pait
       B          E
  abot seng tak roso..

Musik : Am F G C F Am B E
        Am Em F C F Am B E

Am             F
aku trimo sing ngalah
G          C
aku wes ra betah
F             Am
ngrasakke kahanan iki
  B           E
rasane ra nguati..

Am               Em
sambat loro ning ati
  F               C
kabeh janjimu ora bukti
F           Am
jare tresno nanging opo
 B           E
kowe gampang leno..

Reff:
          Am                    F
  wes rapopo wes ra sah di terusno
          G           C
  senajan toh atiku loro
          F               Am
  mending tak culno ugo ngikhlasno
  B                E
  kowe nggo wong liyo..
        Am     F
  tak cubo legowo
        G         C
  tak cubo nglalekno
  F         Am
  senajan pait
       B          E
  abot seng tak roso..

          Am                    F
  wes rapopo wes ra sah di terusno
          G           C
  senajan toh atiku loro
          F               Am
  mending tak culno ugo ngikhlasno
  B                E
  kowe nggo wong liyo..
        Am     F
  tak cubo legowo
        G         C
  tak cubo nglalekno
  F         Am
  senajan pait
       B          E
  abot seng tak roso..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Fm C# D# G# C# D# C.. Fm C# aku trimo sing ngalah D# G# aku wes ra betah C# Fm ngrasakke kahanan iki G C rasane ra nguati.. Fm Cm sambat loro ning ati C# G# kabeh janjimu ora bukti C# Fm jare tresno nanging opo G C Fm kowe gampang leno.. Fm C# aku kepontang panting D# G# manut mlakune angin C# Fm ibaratno bandulan G C aku unggo dolanan.. Fm Cm loro atiku loro C# G# seng tak tersno ora rumongso C# Fm kowe teko nggawe cidro G C mending aku lungo.. Reff: Fm C# wes rapopo wes ra sah di terusno D# G# senajan toh atiku loro C# Fm mending tak culno ugo ngikhlasno G C kowe nggo wong liyo.. Fm C# tak cubo legowo D# G# tak cubo nglalekno C# Fm senajan pait G C abot seng tak roso.. Musik : Fm C# D# G# C# Fm G C Fm Cm C# G# C# Fm G C Fm C# aku trimo sing ngalah D# G# aku wes ra betah C# Fm ngrasakke kahanan iki G C rasane ra nguati.. Fm Cm sambat loro ning ati C# G# kabeh janjimu ora bukti C# Fm jare tresno nanging opo G C kowe gampang leno.. Reff: Fm C# wes rapopo wes ra sah di terusno D# G# senajan toh atiku loro C# Fm mending tak culno ugo ngikhlasno G C kowe nggo wong liyo.. Fm C# tak cubo legowo D# G# tak cubo nglalekno C# Fm senajan pait G C abot seng tak roso.. Fm C# wes rapopo wes ra sah di terusno D# G# senajan toh atiku loro C# Fm mending tak culno ugo ngikhlasno G C kowe nggo wong liyo.. Fm C# tak cubo legowo D# G# tak cubo nglalekno C# Fm senajan pait G C abot seng tak roso.. Outro : Fm

Chord Intan Rahma - Kepontang Panting


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Intan Rahma
  •