Chord Kunci Gitar Klenik Genk - AKU LILO

Transpose:

Capo fret 4

Intro : C..
        C Am Dm G..

C         G
ati iki.. uwes lilo..
Am               F
iso nerimo kahanane
C              G
loro iki.. wes ra tak rasakke..
Am                      F
everything is gonna be okay

    G     
senajan aku isih tresno
  Am
nanging ora iso mekso
Bb
kabeh tak tompo
      G
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       C
  aku uwes lilo..
       Am
  ati iki iso nerimo..
          Dm
  ora sah nggoleki..
       G
  aku ora bakal bali..

         C
  golek uwong liyo..
              Am
  sing iso ngeluwihi tresno..
           Dm
  aku wong ra nduwe..
          G               (C)
  sing anane mung di sepelekke..

Musik : C Am F G..
        C Am F G C..

C             G
roso iki.. ra iso ngapusi..
   Am                 F
saklawase ora bakal lali
C            G
kabeh coro.. wes tak cubo..
Am                    F
anane mung soyo nelongso..

    G       
senajan aku isih tresno
  Am
nanging ora iso mekso
Bb
kabeh tak tompo
      G
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       C
  aku uwes lilo..
       Am
  ati iki iso nerimo..
          Dm
  ora sah nggoleki..
       G
  aku ora bakal bali..

         C
  golek uwong liyo..
              Am
  sing iso ngeluwihi tresno..
           Dm
  aku wong ra nduwe..
          G                 C G A
  sing anane mung di sepelekke..

Reff: [Overtune]
       D
  aku uwes lilo..
       Bm
  ati iki iso nerimo..
          Em
  ora sah nggoleki..
       A
  aku ora bakal bali..

         D
  golek uwong liyo..
              Bm
  sing iso ngeluwihi tresno..
           Em
  aku wong ra nduwe..
          A                 D  Bm
  sing anane mung di sepelekke..
                 G A
  mung di sepelekke..
            D
  aku wes lilo..

Outro: D..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
E..
E C#m F#m B..

E         B
ati iki.. uwes lilo..
C#m              A
iso nerimo kahanane
E              B
loro iki.. wes ra tak rasakke..
C#m                     A
everything is gonna be okay

    B            
senajan aku isih tresno
  C#m
nanging ora iso mekso
D 
kabeh tak tompo 
      B
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       E
  aku uwes lilo..
       C#m
  ati iki iso nerimo..
          F#m
  ora sah nggoleki..
       B
  aku ora bakal bali..

         E
  golek uwong liyo..
              C#m
  sing iso ngeluwihi tresno..
           F#m
  aku wong ra nduwe..
          B                 E 
  sing anane mung di sepelekke..

Musik : 
E C#m A B..
E C#m A B E..

E             B
roso iki.. ra iso ngapusi..
   C#m                A
saklawase ora bakal lali
E            B
kabeh coro.. wes tak cubo..
C#m                   A
anane mung soyo nelongso..

    B            
senajan aku isih tresno
  C#m
nanging ora iso mekso
D 
kabeh tak tompo 
      B
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       E
  aku uwes lilo..
       C#m
  ati iki iso nerimo..
          F#m
  ora sah nggoleki..
       B
  aku ora bakal bali..

         E
  golek uwong liyo..
              C#m
  sing iso ngeluwihi tresno..
           F#m
  aku wong ra nduwe..
          B                 E B C#
  sing anane mung di sepelekke..

Reff: [Overtune]
       F#
  aku uwes lilo..
       D#m
  ati iki iso nerimo..
          G#m
  ora sah nggoleki..
       C#
  aku ora bakal bali..

         F#
  golek uwong liyo..
              D#m
  sing iso ngeluwihi tresno..
           G#m
  aku wong ra nduwe..
          C#                F# D#m 
  sing anane mung di sepelekke..
                 B C#
  mung di sepelekke..
            F#
  aku wes lilo..

Outro:
F#..