Kunci Gitar Klenik Genk (Bob Guntur) - Raono Liyane

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C-F-G-Dm G
        C-F-G-Dm G

  C
kowe..
E                    Am
 kowe sing ono neng atiku
  Gm            C        F
raono sing ngganteni sliramu
             G
ngganteni sliramu..

 C
nanging..
E                        Am
 nanging wes ra ngancani aku
  Gm        C            F
raono meneh esem sak ngguyumu
        G
sak ngguyumu..

Em         Am
 raono liyane..
Em                Am
 sing iso nggantekke..
  Dm
kowe neng atiku
       G
kowe tetep neng atiku..

Reff :
           C        F          G
 wes tak cubo.. kanggo mempertahanke..
           C      F           G
 nanging kowe.. mileh lungo dewe..
        F                Em
 nuruti karepmu.. nuruti pengenmu..
           Dm           G          C
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..

F
 yo wes dungoku mung siji
Em
 mugo kowe oleh pengganti
F                     G
 sing iso ngerteni sliramu..

Musik : C Em F G
        C Em F G
        F  Em  Dm G C

Em         Am
 raono liyane..
Em                Am
 sing iso nggantekke..
  Dm
kowe neng atiku
       G
kowe tetep neng atiku..

Reff :
           C        F          G
 wes tak cubo.. kanggo mempertahanke..
           C      F           G
 nanging kowe.. mileh lungo dewe..
        F                Em
 nuruti karepmu.. nuruti pengenmu..
           Dm           G          C
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..

           C        F          G
 wes tak cubo.. kanggo mempertahanke..
           C      F           G
 nanging kowe.. mileh lungo dewe..
        F                Em
 nuruti karepmu.. nuruti pengenmu..
           Dm           G          C
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..
           Dm           G          Em
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..
 Am         Dm    G                   C
  tetep tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E-A-B-F#m B
        E-A-B-F#m B

  E
kowe..
G#                   C#m
 kowe sing ono neng atiku
  Bm            E        A
raono sing ngganteni sliramu
             B
ngganteni sliramu..

 E
nanging..
G#                       C#m
 nanging wes ra ngancani aku
  Bm        E            A
raono meneh esem sak ngguyumu
        B
sak ngguyumu..

G#m        C#m
 raono liyane..
G#m               C#m
 sing iso nggantekke..
  F#m
kowe neng atiku
       B
kowe tetep neng atiku..

Reff :
           E        A          B
 wes tak cubo.. kanggo mempertahanke..
           E      A           B
 nanging kowe.. mileh lungo dewe..
        A                G#m
 nuruti karepmu.. nuruti pengenmu..
           F#m          B          E
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..

A
 yo wes dungoku mung siji
G#m
 mugo kowe oleh pengganti
A                     B
 sing iso ngerteni sliramu..

Musik : E G#m A B
        E G#m A B
        A  G#m  F#m B E

G#m        C#m
 raono liyane..
G#m               C#m
 sing iso nggantekke..
  F#m
kowe neng atiku
       B
kowe tetep neng atiku..

Reff :
           E        A          B
 wes tak cubo.. kanggo mempertahanke..
           E      A           B
 nanging kowe.. mileh lungo dewe..
        A                G#m
 nuruti karepmu.. nuruti pengenmu..
           F#m          B          E
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..

           E        A          B
 wes tak cubo.. kanggo mempertahanke..
           E      A           B
 nanging kowe.. mileh lungo dewe..
        A                G#m
 nuruti karepmu.. nuruti pengenmu..
           F#m          B          E
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..
           F#m          B          G#m
 tetep tak tompo, kanti ikhlas legowo..
 C#m        F#m   B                   E
  tetep tak tompo.. kanti ikhlas legowo..
Facebook
Twitter

Chord Klenik Genk (Bob Guntur) - Raono Liyane


Lihat semua :
  • Chord Klenik Genk
  •