Kunci Gitar Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe

Transpose:
Intro : C

 F                      Em
ono cerito sing dadi perkoro..
 Dm                   C
ono roso sing raiso nerimo..
  F                    Em       Am
masalah sepele sing raiso dirampungke
     Dm           Em
arep tak pendem dewe
        F           G
senajan kempreng atine..

F         Em    Am 
 pengenku ke..temu..
Dm         G          C
 pengen ngomong alesanku..
F            Em      Am
 nanging wes dadi egomu..
     Dm        Em
sing ratau nggugu 
  F         G
karo omonganku..

Reff :
 F            Em     Am
 mla..ku dewe yo.. wani
     Dm    G         C
 nglakoni urip sing ora gampang iki..
   F        Em        Am
 sena..jan ora biso lali
       Dm           Em
 yowes bakal tak tompo
     F      G  (F)
 yen akhire.. sepi..

Musik : F..Em..Dm..C..
        F..Em Am Dm G C..

 F                         Em
iseh koyo ngene sing tak rasake..
     Dm                    C
roso seneng lagi iso tak bayangke..
  F                 Em         Am
kowe biasane slalu ono dinggo aku
   Dm          Em          F        G
saiki malih mbisu, Gusti tulungono aku..

F         Em    Am 
 pengenku ke..temu..
Dm         G          C
 pengen ngomong alesanku..
F            Em      Am
 nanging wes dadi egomu..
     Dm      Em   F         G
sing ratau gugu karo omonganku..

Reff :
 F            Em     Am
 mla..ku dewe yo.. wani
     Dm    G         C
 nglakoni urip sing ora gampang iki..
   F        Em        Am
 sena..jan ora biso lali
       Dm           Em
 yowes bakal tak tompo
     F     G
 yen akhire..

 F            Em     Am
 mla..ku dewe yo.. wani
     Dm    G         C
 nglakoni urip sing ora gampang iki..
   F        Em        Am
 sena..jan ora biso lali
       Dm           Em
 yowes bakal tak tompo
     F      G   F
 yen akhire.. sepi..
   Em     Dm
 sepi.. sepi..
     F     Fm   C7
 yen akhire.. sepi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F

 Bb                     Am
ono cerito sing dadi perkoro..
 Gm                   F
ono roso sing raiso nerimo..
  Bb                   Am       Dm
masalah sepele sing raiso dirampungke
     Gm           Am
arep tak pendem dewe
        Bb          C
senajan kempreng atine..

Bb        Am    Dm  
 pengenku ke..temu..
Gm         C          F
 pengen ngomong alesanku..
Bb           Am      Dm
 nanging wes dadi egomu..
     Gm        Am
sing ratau nggugu 
  Bb        C
karo omonganku..

Reff :
 Bb           Am     Dm
 mla..ku dewe yo.. wani
     Gm    C         F
 nglakoni urip sing ora gampang iki..
   Bb       Am        Dm
 sena..jan ora biso lali
       Gm           Am
 yowes bakal tak tompo
     Bb     C  (Bb)
 yen akhire.. sepi..

Musik : Bb..Am..Gm..F..
        Bb..Am Dm Gm C F..

 Bb                        Am
iseh koyo ngene sing tak rasake..
     Gm                    F
roso seneng lagi iso tak bayangke..
  Bb                Am         Dm
kowe biasane slalu ono dinggo aku
   Gm          Am          Bb       C
saiki malih mbisu, Gusti tulungono aku..

Bb        Am    Dm  
 pengenku ke..temu..
Gm         C          F
 pengen ngomong alesanku..
Bb           Am      Dm
 nanging wes dadi egomu..
     Gm      Am   Bb        C
sing ratau gugu karo omonganku..

Reff :
 Bb           Am     Dm
 mla..ku dewe yo.. wani
     Gm    C         F
 nglakoni urip sing ora gampang iki..
   Bb       Am        Dm
 sena..jan ora biso lali
       Gm           Am
 yowes bakal tak tompo
     Bb    C
 yen akhire..

 Bb           Am     Dm
 mla..ku dewe yo.. wani
     Gm    C         F
 nglakoni urip sing ora gampang iki..
   Bb       Am        Dm
 sena..jan ora biso lali
       Gm           Am
 yowes bakal tak tompo
     Bb     C   Bb
 yen akhire.. sepi..
   Am     Gm
 sepi.. sepi..
     Bb    Bbm  F7
 yen akhire.. sepi..
Facebook
Twitter

Chord Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe


Lihat semua :
  • Chord Klenik Genk
  •