Kunci Gitar Klenik Genk - Bubar Wae

Transpose:
Intro : C D Bm E
        Am D G..

 G              C
aku kudu piye meneh
D              G
atiku uwes sumeleh
      C       D
ngarepke sliramu..
  Bm             Em
dadi.. pendampingku
       C
soyo suwe dirasakke
       D
soyo jeru..

   G                 C
pancen isoku mung ngalah
D                      G
tak pileh ngatokke langkah
    C      D    
senajan.. uwes..
  Bm          Em
dadi.. pilihanmu
           C
timbang ngelu dipikir
D        G  G7
ra iso turu..

C                D
wes madep mantep atiku
    Bm        Em
tresnomu dudu nggo aku
    F
mungkin wes dalane
       D               D7
kowe kudu tak ikhlaske..

Reff :
 G
 soyo jeru roso
 D/F#
 mung tambah nelongso
 Em       D
 tak lungo..
      C       D   G
 ketimbang atiku ajur..

 G
 soyo jeru roso
 D/F#
 mung tambah nelongso
 Em       D
 tak lungo..
     C     D      G
 aku tak milih mundur..

         C         D
 yen wes dadi takdire
  Bm          Em
 aku kudu ninggalake
   Am
 kowe karo aku
         D           G
 luwih becik bubar wae..

Musik : C..G..C..G..
        C..G..Am..D..

C                D
wes madep mantep atiku
    Bm        Em
tresnomu dudu nggo aku
    F
mungkin wes dalane
       D
kowe kudu tak ikhlaske..

Reff :
 G
 soyo jeru roso
 D/F#
 mung tambah nelongso
 Em       D
 tak lungo..
      C       D   G
 ketimbang atiku ajur..

 G
 soyo jeru roso
 D/F#
 mung tambah nelongso
 Em       D
 tak lungo..
     C     D      G  
 aku tak milih mundur..

 G
 soyo jeru roso
 D/F#
 mung tambah nelongso
 Em       D
 tak lungo..
      C       D   G
 ketimbang atiku ajur..

 G
 soyo jeru roso
 D/F#
 mung tambah nelongso
 Em       D
 tak lungo..
     C     D      G   D
 aku tak milih mundur..

         C         D
 yen wes dadi takdire
  Bm          Em
 aku kudu ninggalake
   F
 kowe karo aku
         D           G
 luwih becik bubar wae..

Outro : C..G..C-C-C

Chord Klenik Genk - Bubar Wae


Lihat semua :
  • Chord Klenik Genk
  •