Kunci Gitar Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi

Transpose:
Intro : C D F Fm C

C               D
Aku dewean ning ndalan prapatan
    Fm                 C
sak wise kowe ngajak bubaran
C              D
senajan loro nanging kudu tak terimo
  Fm          G           C
mugo wae sing apik nggo dewe..

*)
F          G
Sak tenane atiku
   Em        Am
durung biso nerimo
  Dm           G          C
kowe gandeng karo uwong liyo..
F           G
kowe ora ngerasakke
     Em       Am
sing tak rasakke
             Bb
sing penting kowe bahagia
        G
aku gampang..

Reff :
        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati..
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       C
 tibone ning mburi..

Int. C D F Fm
     C D F Fm C

C                D
Mlaku nem wulan aku iseh dewean
   Fm                    C
krungu kabar kowe arep tunangan
C              D 
senajan loro nanging kudu tak terimo
  Fm          G           C
mugo wae sing apik nggo kowe

*)
F          G
Sak tenane atiku
   Em        Am
durung biso nerimo
  Dm           G          C
kowe gandeng karo uwong liyo..
F           G
kowe ora ngerasakke
     Em       Am
sing tak rasakke
             Bb
sing penting kowe bahagia
        G
aku gampang..

Reff :
        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati..
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       C
 tibone ning mburi..

Am         Em   F      C
Aku ngerti kowe ora gampang
  Dm          G        C
kadung suwe dewe bebarengan
Am            Em    F       C
nanging Gusti nduwe dalan liyo
  Dm        Em
kowe kudu lilo
  F           G          C  G
kowe kudu nerimo lan legowo..

Reff :
        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati..
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       C  G
 tibone ning mburi..

        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati..
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       Am
 tibone ning mburi..

  Dm        Em
kowe kudu lilo
  F           G          C
kowe kudu nerimo lan legowo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B D Dm A A B Aku dewean ning ndalan prapatan Dm A sak wise kowe ngajak bubaran A B senajan loro nanging kudu tak terimo Dm E A mugo wae sing apik nggo dewe.. *) D E Sak tenane atiku C#m F#m durung biso nerimo Bm E A kowe gandeng karo uwong liyo.. D E kowe ora ngerasakke C#m F#m sing tak rasakke G sing penting kowe bahagia E aku gampang.. Reff : A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E A tibone ning mburi.. Int. A B D Dm A B D Dm A A B Mlaku nem wulan aku iseh dewean Dm A krungu kabar kowe arep tunangan A B senajan loro nanging kudu tak terimo Dm E A mugo wae sing apik nggo kowe *) D E Sak tenane atiku C#m F#m durung biso nerimo Bm E A kowe gandeng karo uwong liyo.. D E kowe ora ngerasakke C#m F#m sing tak rasakke G sing penting kowe bahagia E aku gampang.. Reff : A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E A tibone ning mburi.. F#m C#m D A Aku ngerti kowe ora gampang Bm E A kadung suwe dewe bebarengan F#m C#m D A nanging Gusti nduwe dalan liyo Bm C#m kowe kudu lilo D E A E kowe kudu nerimo lan legowo.. Reff : A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E A E tibone ning mburi.. A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E F#m tibone ning mburi.. Bm C#m kowe kudu lilo D E A kowe kudu nerimo lan legowo..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Ndarboy Genk
  •