Kunci Gitar Agung Pradanta Feat. Putri Kirana - Wis Tak Tompo

Transpose:
Intro : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..F G Am E..

Am
Roso ning njero ati
   Em
Raiso tak apusi
F
Kadang nyesek ning dodo
         C
Nanging aku biso opo
        Dm
Bingung rasane ati
       Am
Kepiye kudu nyikapi
    F           G
Tresnoku soyo gede
       Am   E
Nggo awakmu...

Am
Ojo dadi atimu
         Em
Kadang raiso ketemu
F
Mergo kewajibanmu
         C
Kudu ndampingi bojomu
      Dm
Kabeh uwes tak tompo
       Am
Kabeh uwes tak pikerno
        F             G
Senajan aku mung dadi selir
 Am
Atimu..

*)
        G
Aku ora nuntut opo opo
          C
Pengen ku iki yo mung tresno
       Dm              G  
Mergo awakmu sing gawe seneng
  C   G
Atiku..

Reff :
         C
  Pangapurane awakku
          Am
  Durung iso gawe atimu
           Dm
  Seseneng koyo bojoku
         G
  Sabaro selir atiku

          C
  Kabeh kui wis tak tompo
            Am
  Senajan kadang ati loro
            Dm
  Nanging piye meneh
          G          C
  Wis garise sing kuoso..

Musik : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..F G Am

*)
        G
Aku ora nuntut opo opo
          C
Pengen ku iki yo mung tresno
       Dm              G  
Mergo awakmu sing gawe seneng
  C   G
Atiku..

Reff :
         C
  Pangapurane awakku
          Am
  Durung iso gawe atimu
           Dm
  Seseneng koyo bojoku
         G
  Sabaro selir atiku

          C
  Kabeh kui wis tak tompo
            Am
  Senajan kadang ati loro
            Dm
  Nanging piye meneh
          G          C
  Wis garise sing kuoso..
C Pangapurane awakku Am Durung iso gawe atimu Dm Seseneng koyo bojoku G Sabaro selir atiku C Kabeh kui wis tak tompo Am Senajan kadang ati loro Dm Nanging piye meneh G C Wis garise sing kuoso.. Outro : C.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Em..Bm..C..G.. Am..Em..C D Em B.. Em Roso ning njero ati Bm Raiso tak apusi C Kadang nyesek ning dodo G Nanging aku biso opo Am Bingung rasane ati Em Kepiye kudu nyikapi C D Tresnoku soyo gede Em B Nggo awakmu... Em Ojo dadi atimu Bm Kadang raiso ketemu C Mergo kewajibanmu G Kudu ndampingi bojomu Am Kabeh uwes tak tompo Em Kabeh uwes tak pikerno C D Senajan aku mung dadi selir Em Atimu.. *) D Aku ora nuntut opo opo G Pengen ku iki yo mung tresno Am D Mergo awakmu sing gawe seneng G D Atiku.. Reff : G Pangapurane awakku Em Durung iso gawe atimu Am Seseneng koyo bojoku D Sabaro selir atiku G Kabeh kui wis tak tompo Em Senajan kadang ati loro Am Nanging piye meneh D G Wis garise sing kuoso.. Musik : Em..Bm..C..G.. Am..Em..C D Em *) D Aku ora nuntut opo opo G Pengen ku iki yo mung tresno Am D Mergo awakmu sing gawe seneng G D Atiku.. Reff : G Pangapurane awakku Em Durung iso gawe atimu Am Seseneng koyo bojoku D Sabaro selir atiku G Kabeh kui wis tak tompo Em Senajan kadang ati loro Am Nanging piye meneh D G Wis garise sing kuoso.. G Pangapurane awakku Em Durung iso gawe atimu Am Seseneng koyo bojoku D Sabaro selir atiku G Kabeh kui wis tak tompo Em Senajan kadang ati loro Am Nanging piye meneh D G Wis garise sing kuoso.. Outro : G..

Chord Agung Pradanta Feat. Putri Kirana - Wis Tak Tompo


Lihat semua :
  • Chord Agung Pradanta
  • Chord Campursari
  •