Kunci Gitar Lala Rosa - Siro Selawase

Transpose:
Intro : F Em Dm G….

C
aku percoyo..
       F          C
semono gedene tresno..
    Dm           F          G
wes tinandur sak tulusing roso..

C
marang sliramu..
        F         C
sigaran separo nyawaku..
  Dm         F         G
parane dalan perjuanganku..

F                Em
 raono padan tresno sing liyane
F                   C        G
 mung siro tresnaku siji sijine
F                 Em
 aku ra butuh tresno sing liyane
Dm               G
 mung siro selawase..

Reff :
           C
 mung siro tresno
      F        C
 sing dadi semangat ati..
          Dm        Am
 kanggo bakale ngadepi
   F
 laku ning ndunyo..
             G
 sing kadang ra mesti..

      C
 mulo tak suwun
    F                C
 jo gampang ngrubedo ati..
            Dm        Am
 tulung ngerti karep iki
      F
 mung pengen terus..
          G
 bebareng nyawiji..

Musik : Dm..Am..Dm G C
        F..C..Dm G C G..

C
marang sliramu
        F         C
sigaran separo nyawaku..
  Dm         F         G
parane dalan perjuanganku..

F                Em
 raono padan tresno sing liyane
F                   C        G
 mung siro tresnaku siji sijine
F                 Em
 aku ra butuh tresno sing liyane
Dm               G
 mung siro selawase..

Reff :
           C
 mung siro tresno
      F        C
 sing dadi semangat ati..
          Dm        Am
 kanggo bakale ngadepi..
   F
 laku ning ndunyo..
             G
 sing kadang ra mesti..

      C
 mulo tak suwun
    F                C
 jo gampang ngrubedo ati..
            Dm        Am
 tulung ngerti karep iki..
      F
 mung pengen terus..
          G
 bebareng nyawiji..

           C
 mung siro tresno
      F        C
 sing dadi semangat ati..
          Dm        Am
 kanggo bakale ngadepi..
   F
 laku ning ndunyo..
             G
 sing kadang ra mesti..

      C
 mulo tak suwun
    F                C
 jo gampang ngrubedo ati..
            Dm        Am
 tulung ngerti karep iki..
      F
 mung pengen terus..
          G
 bebareng nyawiji..

      F
 mung pengen terus..
      G
 mung pengen terus..
               C
 bebareng nyawiji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D C#m Bm E..

A
aku percoyo..
       D          A
semono gedene tresno..
    Bm           D          E
wes tinandur sak tulusing roso..

A
marang sliramu..
        D         A
sigaran separo nyawaku..
  Bm         D         E
parane dalan perjuanganku..

D                C#m
 raono padan tresno sing liyane
D                   A        E
 mung siro tresnaku siji sijine
D                 C#m
 aku ra butuh tresno sing liyane
Bm               E
 mung siro selawase..

Reff :
           A
 mung siro tresno
      D        A
 sing dadi semangat ati..
          Bm        F#m
 kanggo bakale ngadepi
   D
 laku ning ndunyo..
             E
 sing kadang ra mesti..

      A
 mulo tak suwun
    D                A
 jo gampang ngrubedo ati..
            Bm        F#m
 tulung ngerti karep iki
      D
 mung pengen terus..
          E
 bebareng nyawiji..

Musik : Bm..F#m..Bm E A
        D..A..Bm E A E..

A
marang sliramu
        D         A
sigaran separo nyawaku..
  Bm         D         E
parane dalan perjuanganku..

D                C#m
 raono padan tresno sing liyane
D                   A        E
 mung siro tresnaku siji sijine
D                 C#m
 aku ra butuh tresno sing liyane
Bm               E
 mung siro selawase..

Reff :
           A
 mung siro tresno
      D        A
 sing dadi semangat ati..
          Bm        F#m
 kanggo bakale ngadepi..
   D
 laku ning ndunyo..
             E
 sing kadang ra mesti..

      A
 mulo tak suwun
    D                A
 jo gampang ngrubedo ati..
            Bm        F#m
 tulung ngerti karep iki..
      D
 mung pengen terus..
          E
 bebareng nyawiji..

           A
 mung siro tresno
      D        A
 sing dadi semangat ati..
          Bm        F#m
 kanggo bakale ngadepi..
   D
 laku ning ndunyo..
             E
 sing kadang ra mesti..

      A
 mulo tak suwun
    D                A
 jo gampang ngrubedo ati..
            Bm        F#m
 tulung ngerti karep iki..
      D
 mung pengen terus..
          E
 bebareng nyawiji..

      D
 mung pengen terus..
      E
 mung pengen terus..
               A
 bebareng nyawiji..

Chord Lala Rosa - Siro Selawase


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Lala Rosa
  •