Kunci Gitar Rina DP - Dadi Siji

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F G -F Em Am
        Dm Em F G..

C        G        Am
rembulan kae seng dadi saksi
  Dm     A             G
nalikane dewe durung dadi siji
 Em                Am
awan wengi amung biso nitip salam
        Dm         D         G
angin tulong sampekno kangen iki..

  C           G            Am
matahari seng nggawe anget awakku
  Dm      A         G
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Em             Am
panas udan amung biso ngelamun
       Dm      D          G
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Em                     Bm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    C            D         G    B
 saikine wes nyanding saklawase..
   Em               Bm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        C              D          G
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Am         B   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  C.. Am B
 mergo tulus teko ati..

Musik : Em..Am..B..Em..
        F..G..

  C           G            Am
matahari seng nggawe anget awakku
  Dm      A         G
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Em             Am
panas udan amung biso ngelamun
       Dm       D          G
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Em                     Bm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    C            D         G    B
 saikine wes nyanding saklawase..
   Em               Bm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        C              D          G
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Am         B   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  C
 mergo tulus teko ati..

     Em               Bm
 tresno.. tresno seko ati..
          C          D       G
 seng tak suwun biso tekanne pati..
           Am         B   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  C
 mergo tulus teko ati..
 Am     B              Em
  mergo tulus teko ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# Bb -G# Gm Cm
        Fm -Gm G# Bb

D#       Bb/D       Cm
rembulan kae seng dadi saksi
  Fm     C             Bb
nalikane dewe durung dadi siji
 Gm                Cm
awan wengi amung biso nitip salam
        Fm         F         Bb
angin tulong sampekno kangen iki..

  D#          Bb/D         Cm
matahari seng nggawe anget awakku
  Fm      C         Bb
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Gm             Cm
panas udan amung biso ngelamun
       Fm      F          Bb
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Gm                     Dm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    D#           F         Bb   D
 saikine wes nyanding saklawase..
   Gm               Dm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        D#             F          Bb
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Cm         D   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  D#..Cm D
 mergo tulus teko ati..

Musik : Gm..Cm..D..Gm..
        G#..Bb..

  D#          Bb/D         Cm
matahari seng nggawe anget awakku
  Fm      C         Bb
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Gm             Cm
panas udan amung biso ngelamun
       Fm      F          Bb
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Gm                     Dm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    D#           F         Bb   D
 saikine wes nyanding saklawase..
   Gm               Dm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        D#             F          Bb
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Cm         D   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  D#
 mergo tulus teko ati..

     Gm               Dm
 tresno.. tresno seko ati..
          D#         F       Bb
 seng tak suwun biso tekanne pati..
           Cm         D   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  D#
 mergo tulus teko ati..
 Cm     D              Gm
  mergo tulus teko ati..

Chord Rina DP - Dadi Siji


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Rina DP
  •