Kunci Gitar Mr. BM - Mantanku

Transpose:
♫ Capo di fret 2

Intro : C..Am..Dm..G..

  C            Em    F       G
rungo'no mantanku.. aku arep kondo..
  C        Em          F        G
kabeh mau aku.. sing salah karo kowe
    Am      Em
aku ninggal kowe
     F          C
lagi sayang-sayange
      Dm     G          (C)
loro atimu loro.. atimu loro..

Int. C G F G C

  C       Em       F       G
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  C        Em        F    G
gawe loro ati.. gawe loro rogo
      Am           Em
tresnomu tak sio sio
      F             C
tak dade'ke nomer loro
       Dm         G        C
sepuro mantanku gawe loro atimu..

Reff :
 Em             Am
 aku menungso bioso..
        F         G          C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. Dm G C

 Em              Am
 gawe tatu ning atimu..
      F        G         C
 gawe keloro-loro neng batinmu..
 
          F    G          C     Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Dm     G         C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Dm   G        C       Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Dm          G         C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

Musik : Em..Am..F G C
        Dm G C..

  C       Em       F       G
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  C        Em        F    G
gawe loro ati.. gawe loro rogo
      Am           Em
tresnomu tak sio sio
      F             C
tak dade'ke nomer loro
       Dm         G        C
sepuro mantanku gawe loro atimu..

Reff :
 Em             Am
 aku menungso bioso..
        F         G       C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. Dm G C

 Em              Am
 gawe tatu ning atimu..
      F        G         C
 gawe keloro-loro neng batinmu..

          F    G          C     Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Dm     G         C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Dm   G        C       Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Dm          G         C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

 Em             Am
 aku menungso bioso..
        F         G       C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. Dm G C

 Em              Am
 gawe tatu ning atimu..
      F        G         C
 gawe keloro-loro neng batinmu..

          F    G          C     Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Dm     G         C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Dm   G        C       Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Dm          G         C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

Outro : Dm G C


chord tela
 ||===ORIGINAL CHORD===||

Mr. BM - Mantanku

Intro : D..Bm..Em..A..

  D            F#m   G       A
rungo'no mantanku.. aku arep kondo..
  D        F#m         G        A
kabeh mau aku.. sing salah karo kowe
    Bm      F#m
aku ninggal kowe
     G          D
lagi sayang-sayange
      Em     A         (D)
loro atimu loro.. atimu loro..

Int. D A G A D

  D       F#m      G       A
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  D        F#m       G    A
gawe loro ati.. gawe loro rogo
      Bm           F#m
tresnomu tak sio sio
      G             D
tak dade'ke nomer loro
       Em         A        D
sepuro mantanku gawe loro atimu..

Reff :
 F#m            Bm
 aku menungso bioso..
        G         A          D
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. Em A D

 F#m             Bm
 gawe tatu ning atimu..
      G        A         D
 gawe keloro-loro neng batinmu..
 
          G    A          D     Bm
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Em     A         D
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Em   A        D       Bm
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Em          A         D
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

Musik : F#m..Bm..G A D
        Em A D..

  D       F#m      G       A
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  D        F#m       G    A
gawe loro ati.. gawe loro rogo
      Bm           F#m
tresnomu tak sio sio
      G             D
tak dade'ke nomer loro
       Em         A        D
sepuro mantanku gawe loro atimu..

Reff :
 F#m            Bm
 aku menungso bioso..
        G         A       D
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. Em A D

 F#m             Bm
 gawe tatu ning atimu..
      G        A         D
 gawe keloro-loro neng batinmu..

          G    A          D     Bm
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Em     A         D
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Em   A        D       Bm
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Em          A         D
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

 F#m            Bm
 aku menungso bioso..
        G         A       D
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. Em A D

 F#m             Bm
 gawe tatu ning atimu..
      G        A         D
 gawe keloro-loro neng batinmu..

          G    A          D     Bm
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Em     A         D
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Em   A        D       Bm
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Em          A         D
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

Outro : Em A D

Chord Mr. BM - Mantanku


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Mr. BM
  •