Kunci Gitar Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi

Transpose:
Intro : Am F Dm E
        Am F Dm E

        Am
gampang nggonku nresnani wanito sewu
         G                Am
nanging abot nglalekne sliramu
    Dm                            C
cah ayu sing wis ngregem jantung atiku
       Em                   Am
sakwutuhe tresnaku kanggo awakmu..

      Am
opo keno di ugemi ngendikamu
        G               Am
yen tresnamu suci nggo awakku
     Dm                      C
yen atimu tenan tulus kanggo aku
      Em                     Am
amung bukti kang dadi panyuwunanku..

Int. Am            G   Am..
     ha aa a aa ha aaa..
     Am..G..Am..

Reff :
                 Am
 ora amung ana lathi
                  G
 nanging iki soko ati..
                       Dm
 pengen njogo kowe nganti tekan pati
   F              G            C   E
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Am
  aku ra butuh ucapmu
                  G
 buktekno pangandikamu..
 Dm                 F
  yen pancene kui tenan kanggo aku
       G           E       Am
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..

Musik : Am F  Dm E
        Am F  Dm E

             Am
gampang nggonku nresnani wanito sewu
         G                Am
nanging abot nglalekne sliramu
    Dm                            C
cah ayu sing wis ngregem jantung atiku
       G                    Am
sakwutuhe tresnaku kanggo awakmu..

      Am
opo keno di ugemi ngendikamu
        G               Am
yen tresnamu suci nggo awakku
     Dm                      C
yen atimu tenan tulus kanggo aku
      G               Em      Am
amung bukti kang dadi panyuwunanku..

Int. Am            G   Am..
     ha aa a aa ha aaa..
     Am..G..Am..

Reff :
                 Am
 ora amung ana lathi
                  G
 nanging iki soko ati..
                  Dm
 pengen jogo kowe nganti tekan pati
   F                           Am
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Am
  aku ra butuh ucapmu
                  G
 buktekno pangandikamu..
                   C
 yen pancene kui tenan kanggo aku
       E                   Am
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..

                 Am
 ora amung ana lathi
                  G
 nanging iki soko ati..
                       Dm
 pengen njogo kowe nganti tekan pati
   F                           Am
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Am
  aku ra butuh ucapmu
                  G
 buktekno pangandikamu..
                   C
 yen pancene kui tenan kanggo aku
       E                   Am
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Gm D# Cm D
        Gm D# Cm D

        Gm
gampang nggonku nresnani wanito sewu
         F                Gm
nanging abot nglalekne sliramu
    Cm                            Bb
cah ayu sing wis ngregem jantung atiku
       Dm                   Gm
sakwutuhe tresnaku kanggo awakmu..
 
      Gm
opo keno di ugemi ngendikamu
        F               Gm
yen tresnamu suci nggo awakku
     Cm                      Bb
yen atimu tenan tulus kanggo aku
      Dm                    (Gm)
amung bukti kang dadi panyuwunanku..

Int. Gm            F   Gm..
     ha aa a aa ha aaa..
     Gm..F..Gm

Reff :
                 Gm
 ora amung ana lathi
                  F
 nanging iki soko ati..
                       Cm
 pengen njogo kowe nganti tekan pati
   D#             F            Bb  D
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Gm
  aku ra butuh ucapmu
                  F
 buktekno pangandikamu..
 Cm                 D#
  yen pancene kui tenan kanggo aku
       F           D      (Gm)
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..

Musik : Gm D# Cm D
        Gm D# Cm D

             Gm
gampang nggonku nresnani wanito sewu
         F                Gm
nanging abot nglalekne sliramu
    Cm                            Bb
cah ayu sing wis ngregem jantung atiku
       F                    Gm
sakwutuhe tresnaku kanggo awakmu..
 
      Gm
opo keno di ugemi ngendikamu
        F               Gm
yen tresnamu suci nggo awakku
     Cm                      Bb
yen atimu tenan tulus kanggo aku
      F               Dm     (Gm)
amung bukti kang dadi panyuwunanku..

Int. Gm            F   Gm..
     ha aa a aa ha aaa..
     Gm..F..Gm

Reff :
                 Gm
 ora amung ana lathi
                  F
 nanging iki soko ati..
                  Cm
 pengen jogo kowe nganti tekan pati
   D#                          Gm
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Gm
  aku ra butuh ucapmu
                  F
 buktekno pangandikamu..
                   Bb
 yen pancene kui tenan kanggo aku
       D                   Gm
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..

                 Gm
 ora amung ana lathi
                  F
 nanging iki soko ati..
                       Cm
 pengen njogo kowe nganti tekan pati
   D#                          Gm
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Gm
  aku ra butuh ucapmu
                  F
 buktekno pangandikamu..
                   Bb
 yen pancene kui tenan kanggo aku
       D                   Gm
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..
Facebook
Twitter

Chord Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi


Lihat semua :
  • Chord Arya Galih
  • Chord Campursari
  •