Kunci Gitar Intan Rahma - Wegah Kelangan

Transpose:
Capo di fret 1

Intro: Dm..G..C..F..  
       Dm..G..G.. 

Dm                      G
..rungokno jerit, atiku iki
C                             F
..seng bingung noto roso ning ati
      Dm
pengenku kowe ngerti..
         G
seng tak pikir saiki..

Dm                      G
..tulung kowe ojo salah tompo
C                       F
..ojo mbok piker aku ngeliyo
      Dm
kabeh iki kahanan
    G                Am
ra iso neruske katresnan..

Reff :
 Am                 Dm
 ..jujur aku iseh sayang
            G
 wegah kelangan
                         C
 mergo tresno wes tak patri
             F
 ning njero ati
                     Dm
 nangeng arep piye meneh
           G
 iki wes kahanan
          C
 kudu pisahan..

 A                   Dm
 ..njalukku kowe ojo nangis
            G
 mergo lungaku
                    C
 mungkin iki wes ginaris
              F
 dudu penjalukku
                Dm
 nglungani sliramu
        G             C
 abot rasane.. pangapurane..

Dm                           G
..ora ono niat ku ngelarani atimu
                                C
rungokno aku senajano aku sing kleru
                               F
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   Dm
yo mung kanggo awakmu
               Dm
cukup pisan iki kowe loro ati
G
..ora tak baleni
               Am 
anggonku nglarani..aaa..

Reff :
 Am                 Dm
 ..jujur aku iseh sayang
            G
 wegah kelangan
                         C
 mergo tresno wes tak patri
             F
 ning njero ati
                     Dm
 nangeng arep piye meneh
           G
 iki wes kahanan
          C
 kudu pisahan..

 A                   Dm
 ..njalukku kowe ojo nangis
            G
 mergo lungaku
                    C
 mungkin iki wes ginaris
              F
 dudu penjalukku
                Dm
 nglungani sliramu
        G             C
 abot rasane.. pangapurane..

Dm                     G
..mung kependem, roso tresno
     C                      F
bebarengan, ora bakal dadi nyoto
Dm                     Am
..pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        F                 E
nangeng wong tuaku ora setuju uuu...

Reff :
 Am                 Dm
 ..jujur aku iseh sayang
            G
 wegah kelangan
                         C
 mergo tresno wes tak patri
             F
 ning njero ati
                     Dm
 nangeng arep piye meneh
           G
 iki wes kahanan
          C
 kudu pisahan..

 A                   Dm
 ..njalukku kowe ojo nangis
            G
 mergo lungaku
                    C
 mungkin iki wes ginaris
              F
 dudu penjalukku
                Dm
 nglungani sliramu
        G             C
 abot rasane.. pangapurane..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: D#m..G#..C#..F#.. D#m..G#..G#.. D#m G# ..rungokno jerit, atiku iki C# F# ..seng bingung noto roso ning ati D#m pengenku kowe ngerti.. G# seng tak pikir saiki.. D#m G# ..tulung kowe ojo salah tompo C# F# ..ojo mbok piker aku ngeliyo D#m kabeh iki kahanan G# A#m ra iso neruske katresnan.. Reff : A#m D#m ..jujur aku iseh sayang G# wegah kelangan C# mergo tresno wes tak patri F# ning njero ati D#m nangeng arep piye meneh G# iki wes kahanan C# kudu pisahan.. A# D#m ..njalukku kowe ojo nangis G# mergo lungaku C# mungkin iki wes ginaris F# dudu penjalukku D#m nglungani sliramu G# C# abot rasane.. pangapurane.. D#m G# ..ora ono niat ku ngelarani atimu C# rungokno aku senajano aku sing kleru F# tak akoni pancen gede roso tresnoku D#m yo mung kanggo awakmu D#m cukup pisan iki kowe loro ati G# ..ora tak baleni A#m anggonku nglarani..aaa.. Reff : A#m D#m ..jujur aku iseh sayang G# wegah kelangan C# mergo tresno wes tak patri F# ning njero ati D#m nangeng arep piye meneh G# iki wes kahanan C# kudu pisahan.. A# D#m ..njalukku kowe ojo nangis G# mergo lungaku C# mungkin iki wes ginaris F# dudu penjalukku D#m nglungani sliramu G# C# abot rasane.. pangapurane.. D#m G# ..mung kependem, roso tresno C# F# bebarengan, ora bakal dadi nyoto D#m A#m ..pengen langgeng.. yo kuwi karepku F# F nangeng wong tuaku ora setuju uuu... Reff : A#m D#m ..jujur aku iseh sayang G# wegah kelangan C# mergo tresno wes tak patri F# ning njero ati D#m nangeng arep piye meneh G# iki wes kahanan C# kudu pisahan.. A# D#m ..njalukku kowe ojo nangis G# mergo lungaku C# mungkin iki wes ginaris F# dudu penjalukku D#m nglungani sliramu G# C# abot rasane.. pangapurane.. Outro : C#..

Chord Intan Rahma - Wegah Kelangan


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Intan Rahma
  •