Kunci Gitar Intan Rahma - Ikhlas Tinggalno

Transpose:
Cipt : DanangDanzt

Intro : C G Am Em
        F C F G C

     C       G
Adem atine nalikane
 Am         Em
Iseh mbok selehke
       F              C
Roso sayangmu, roso tresnamu
     Dm     G
Neng dino dinoku..

    C           G
Ra ono wektu tanpo kowe
 Am             Em
Ono neng sandingku
     F                C
Tak arep sesok, kowe sing dadi
   Dm              G        C   G
Konco susah seneng terus ro aku..

Int. C G Am Em
     F C Dm G

        C        G
Nanging akhire soyo suwe
  Am       Em
Bedo ceritane
        F           C
Kroso larane ra ono artine
     Dm        G
Mung di sepelekke..

    C         G
Ora nambani kowe malah
   Am         Em
Sansoyo nglarani
          F      C
Loro neng ati, urung mari
  Dm        G           C   G
Perih iki terus mbok tambahi..

F    G
 Ono opo..?
Em        Am
 Opo wes ono liyo
Dm    
 Opo wes ra sayang
F
 Ngomong terus terang
     G
Ra kuat ku bertahan..

Reff :
        C          G
 Mung siji penjalukku
          Am       Em
 Ojo trus ngapusi aku
          F         C
 Yen wes ora ono, roso tresno
     Dm            G
 Aku ikhlas tinggalno..

       C        G
 Tak tutupe rosoku
       Am       Em
 Tak tutupe motoku
         F              C
 Ben ora trus kroso, kroso loro
    Dm          G       C
 Nyawang kowe saiki wes bedo..

Musik : F G Em Am
        F G

        C        G
Nanging akhire soyo suwe
  Am       Em
Bedo ceritane
        F           C
Kroso larane ra ono artine
     Dm        G
Mung di sepelekke..

    C         G
Ora nambani kowe malah
   Am         Em
Sansoyo nglarani
          F      C
Loro neng ati, urung mari
  Dm        G           C   G
Perih iki terus mbok tambahi..

F    G
 Ono opo..?
Em        Am
 Opo wes ono liyo
Dm    
 Opo wes ra sayang
F
 Ngomong terus terang
     G
Ra kuat ku bertahan..

Reff :
        C          G
 Mung siji penjalukku
          Am       Em
 Ojo trus ngapusi aku
          F         C
 Yen wes ora ono, roso tresno
     Dm            G
 Aku ikhlas tinggalno..

       C        G
 Tak tutupe rosoku
       Am       Em
 Tak tutupe motoku
         F              C
 Ben ora trus kroso, kroso loro
    Dm          G       C
 Nyawang kowe saiki wes bedo..

        C          G
 Mung siji penjalukku
          Am       Em
 Ojo trus ngapusi aku
          F         C
 Yen wes ora ono, roso tresno
     Dm            G
 Aku ikhlas tinggalno..

       C        G
 Tak tutupe rosoku
       Am       Em
 Tak tutupe motoku
         F              C
 Ben ora trus kroso, kroso loro
    Dm          G       C
 Nyawang kowe saiki wes bedo..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m C#m D A D E A A E Adem atine nalikane F#m C#m Iseh mbok selehke D A Roso sayangmu, roso tresnamu Bm E Neng dino dinoku.. A E Ra ono wektu tanpo kowe F#m C#m Ono neng sandingku D A Tak arep sesok, kowe sing dadi Bm E A E Konco susah seneng terus ro aku.. Int. A E F#m C#m D A Bm E A E Nanging akhire soyo suwe F#m C#m Bedo ceritane D A Kroso larane ra ono artine Bm E Mung di sepelekke.. A E Ora nambani kowe malah F#m C#m Sansoyo nglarani D A Loro neng ati, urung mari Bm E A E Perih iki terus mbok tambahi.. D E Ono opo..? C#m F#m Opo wes ono liyo Bm Opo wes ra sayang D Ngomong terus terang E Ra kuat ku bertahan.. Reff : A E Mung siji penjalukku F#m C#m Ojo trus ngapusi aku D A Yen wes ora ono, roso tresno Bm E Aku ikhlas tinggalno.. A E Tak tutupe rosoku F#m C#m Tak tutupe motoku D A Ben ora trus kroso, kroso loro Bm E A Nyawang kowe saiki wes bedo.. Musik : D E C#m F#m D E A E Nanging akhire soyo suwe F#m C#m Bedo ceritane D A Kroso larane ra ono artine Bm E Mung di sepelekke.. A E Ora nambani kowe malah F#m C#m Sansoyo nglarani D A Loro neng ati, urung mari Bm E A E Perih iki terus mbok tambahi.. D E Ono opo..? C#m F#m Opo wes ono liyo Bm Opo wes ra sayang D Ngomong terus terang E Ra kuat ku bertahan.. Reff : A E Mung siji penjalukku F#m C#m Ojo trus ngapusi aku D A Yen wes ora ono, roso tresno Bm E Aku ikhlas tinggalno.. A E Tak tutupe rosoku F#m C#m Tak tutupe motoku D A Ben ora trus kroso, kroso loro Bm E A Nyawang kowe saiki wes bedo.. A E Mung siji penjalukku F#m C#m Ojo trus ngapusi aku D A Yen wes ora ono, roso tresno Bm E Aku ikhlas tinggalno.. A E Tak tutupe rosoku F#m C#m Tak tutupe motoku D A Ben ora trus kroso, kroso loro Bm E A Nyawang kowe saiki wes bedo.. Outro : A

Chord Intan Rahma - Ikhlas Tinggalno


Lihat semua :
  • Chord DanangDanzt
  • Chord Intan Rahma
  •