Kunci Gitar Intan Rahma - Kapten Oleng

Transpose:
Capo di fret 2

C        G
..Tegane atimu
Am       Em         F
..gawe tatu ning atiku
       C     Dm
Derese eluh iki
        G
mergo kowe le njalari
C         G
..Lamise janjimu
Am       Em      F
..koyo ombake banyu
        C     Dm
Gede bantere alun
          G
nangin ra iso digugu

C            G
..Kroso ning awakku
Am      Em            F
..njobo loro njero ngilu
         C
Mikirke anggonmu
Dm              G
..sing mbubrah kahanan uripku
C       G
..Aku kudu piye
Am         Em          F
..yen wis dadi koyo ngene
           C             Dm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
         G
coro opo wae..

Reff :
    C                G
 Kapten aku pengen oleng
    Am                 Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F                  C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm    G
 aku pengen oleng..
     C                  G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am                     Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F               C
 Tombo teko loro lungo
              Dm   G
 senajan mung sedelo..

 C           G
Wes biasane aku mbok larani
  Am           Em
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
   F             C
Ngalor ngidul golek tombo
  Dm              G
Sokor sokor oleh gantine tresno

     C            G
Senajan iki mung sedelo
   Am
Yo wes ra popo
        Em
sing penting wes ra kroso
       F          C
Kroso larane lali ro slirane
     Dm          G
Sing wes gawe atiku oleng wae..

Reff :
    C                G
 Kapten aku pengen oleng
    Am                 Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F                  C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm    G
 aku pengen oleng..
     C                  G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am                     Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F               C
 Tombo teko loro lungo
              Dm   G
 senajan mung sedelo..

C
Mabur duwur
   G
atiku tambah ajur
Am
Kelingan kowe
       Em
wes mendingan tak kubur
     F
Ojo meneh tak tandur
    C
aku wes kesel jujur
   Dm
Atiku iki
      G
mung mbok ulur ulur..

C
Saiki kowe
       G
pancen iso mbalelo
Am
Rasakno mengko
    Em
yen aku uwes lungo
      F
Sopo sing bakal ngampet
     C
loro disio sio
  Dm            G
Kowe mesti oleh piwales tresno

F        G
..Tak akoni
        C          Am
larane tembus neng ati
           F
Sekarang tlah hilang
          G          C
semenjak kaptenku datang

Musik : C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F  C Dm G

Reff :
    C                G
 Kapten aku pengen oleng
    Am                 Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F                  C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm    G
 aku pengen oleng..
     C                  G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am                     Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F               C
 Tombo teko loro lungo
              Dm   G
 senajan mung sedelo..

    C                G
 Kapten aku pengen oleng
    Am                 Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F                  C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm    G
 aku pengen oleng..
     C                  G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am                     Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F               C
 Tombo teko loro lungo
              Dm   G
 senajan mung sedelo..

Outro : G..C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

D A ..Tegane atimu Bm F#m G ..gawe tatu ning atiku D Em Derese eluh iki A mergo kowe le njalari D A ..Lamise janjimu Bm F#m G ..koyo ombake banyu D Em Gede bantere alun A D nangin ra iso digugu D A ..Kroso ning awakku Bm F#m G ..njobo loro njero ngilu D Mikirke anggonmu Em A ..sing mbubrah kahanan uripku D A ..Aku kudu piye Bm F#m G ..yen wis dadi koyo ngene D Em Tak cobo nglaleke arep nganggo A coro opo wae.. Reff : D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. D A Wes biasane aku mbok larani Bm F#m Saiki pengenmu piye yen ngeneki G D Ngalor ngidul golek tombo Em A Sokor sokor oleh gantine tresno D A Senajan iki mung sedelo Bm Yo wes ra popo F#m sing penting wes ra kroso G D Kroso larane lali ro slirane Em A Sing wes gawe atiku oleng wae.. Reff : D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. D Mabur duwur A atiku tambah ajur Bm Kelingan kowe F#m wes mendingan tak kubur G Ojo meneh tak tandur D aku wes kesel jujur Em Atiku iki A mung mbok ulur ulur.. D Saiki kowe A pancen iso mbalelo Bm Rasakno mengko F#m yen aku uwes lungo G Sopo sing bakal ngampet D loro disio sio Em A Kowe mesti oleh piwales tresno G A ..Tak akoni D Bm larane tembus neng ati G Sekarang tlah hilang A D semenjak kaptenku datang Musik : D A Bm F#m G D Em A D A Bm F#m G D Em A Reff : D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. Outro : A..D..
Facebook
Twitter

Chord Intan Rahma - Kapten Oleng


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Hip Hop
  • Chord Intan Rahma
  •