Kunci Gitar Madasvara - Pendampingmu

Transpose:
Intro : C F Am G
        C F Am G..

C                  F
 roso bungahing atiku
                    Am
naliko gandeng sliramu
                 G
eling esem lan guyumu..

C                 F
 tulung dijogo atiku
                      Am
lungamu bakal tak tunggu
              G
ning kene panggonmu..

Dm            F
 kowe raiso diganti..
Dm                  G
 senadyan akeh godo gilir gumanti..

Reff :
         F                 G
 wes wayahe.. kowe dadi pendampingku..
          Em              Am
 wes mestine.. aku urip karo sliramu..
          Dm
 tak jogo roso tresnomu..
 G                      C  C7
  tak nggo crito anak putu..

          F                    G
 wes janjine.. bakal tak senengke uripmu..
          Em                   Am
 wes janjine.. tak gawe nyaman atimu..
          Dm
 awan lan wengi dongaku..
 G                C  C7
  mugo lancar dalane..

C                  F
 roso bungahing atiku
                    Am
naliko gandeng sliramu
                 G
eling esem lan guyumu..

C                 F
 tulung dijogo atiku
                      Am
lungamu bakal tak tunggu
              G
ning kene panggonmu..

Dm            F
 kowe raiso diganti..
Dm                  G
 senadyan akeh godo gilir gumanti..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7

Reff :
         F                 G
 wes wayahe.. kowe dadi pendampingku..
          Em              Am
 wes mestine.. aku urip karo sliramu..
          Dm
 tak jogo roso tresnomu..
 G                      C    C7
  tak nggo crito anak putu.. ho oo..

          F                    G
 wes janjine.. bakal tak senengke uripmu..
          Em                   Am
 wes janjine.. tak gawe nyaman atimu..
          Dm
 awan lan wengi dongaku..
 G                C    C7
  mugo lancar dalane.. ho oo..

          F                 G
 (wes wayahe.. kowe dadi pendampingku..)
           Em              Am
 (wes mestine.. aku urip karo sliramu..)
           Dm
 (tak jogo roso tresnomu..)
 G                      C    C7
  (tak nggo crit o anak putu.. ho oo..)

          F                    G
 (wes janjine.. bakal tak senengke uripmu..)
           Em                   Am
 (wes janjine.. tak gawe nyaman atimu..)
           Dm
 (awan lan wengi dongaku..)
 G                 C  Am
  (mugo lancar dalane..)
          Dm
 awan lan wengi dongaku..
 G                C
  mugo lancar dalane..

Chord Madasvara - Pendampingmu


Lihat semua :
  • Chord Madasvara
  •