Kunci Gitar Madasvara feat. Hani - Ndang Balio

Transpose:
Intro : F G Em A
        Dm G C C7..

C                Dm
 ojo takon ono sopo ning atiku..
G                    C
 yo mung sliramu ra ono ganti..
Am               Dm
 senadyan saiki adoh disawang moto..
G                      C       C7
 nanging sliramu tetep ning ati..

Reff :
           F          G
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Em       
 ono roso tresno sing durung
        A
 tak ungkap ning sliramu
      Dm
 roso kangen ning atiku..
 G                    C           C7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           F         G
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Em
 mergo mung sliramu sing iso
       A                     Dm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 G                C       C7
  mugo dewe iso dadi siji..

C              Dm
 ojo takon ono sopo ning atiku..
G                   C
 yo mung sliramu raono ganti..
Am               Dm
 senadyan saiki adoh disawang moto..
G                      C       C7
 nanging sliramu tetep ning ati..

Musik : F G Em A
        Dm G C C7..

Reff :
           F          G
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Em       
 ono roso tresno sing durung
        A
 tak ungkap ning sliramu
      Dm
 roso kangen ning atiku..
 G                    C           C7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           F         G
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Em
 mergo mung sliramu sing iso
       A                     Dm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 G                C         C7
  mugo dewe iso dadi siji.. hoo..

           F          G
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Em       
 ono roso tresno sing durung
        A
 tak ungkap ning sliramu
      Dm
 roso kangen ning atiku..
 G                    C           C7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           F         G
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Em
 mergo mung sliramu sing iso
       A                     Dm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 G                C
  mugo dewe iso dadi siji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#
        Bm E A A7..

A                Bm
 ojo takon ono sopo ning atiku..
E                    A
 yo mung sliramu ra ono ganti..
F#m              Bm
 senadyan saiki adoh disawang moto..
E                      A       A7
 nanging sliramu tetep ning ati..

Reff :
           D          E
 ndang balio.. muliho ning aku..
     C#m      
 ono roso tresno sing durung
        F#
 tak ungkap ning sliramu
      Bm
 roso kangen ning atiku..
 E                    A           A7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           D         E
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       C#m
 mergo mung sliramu sing iso
       F#                    Bm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 E                A       A7
  mugo dewe iso dadi siji..

A              Bm
 ojo takon ono sopo ning atiku..
E                   A
 yo mung sliramu raono ganti..
F#m              Bm
 senadyan saiki adoh disawang moto..
E                      A       A7
 nanging sliramu tetep ning ati..

Musik : D E C#m F#
        Bm E A A7..

Reff :
           D          E
 ndang balio.. muliho ning aku..
     C#m      
 ono roso tresno sing durung
        F#
 tak ungkap ning sliramu
      Bm
 roso kangen ning atiku..
 E                    A           A7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           D         E
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       C#m
 mergo mung sliramu sing iso
       F#                    Bm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 E                A         A7
  mugo dewe iso dadi siji.. hoo..

           D          E
 ndang balio.. muliho ning aku..
     C#m      
 ono roso tresno sing durung
        F#
 tak ungkap ning sliramu
      Bm
 roso kangen ning atiku..
 E                    A           A7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           D         E
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       C#m
 mergo mung sliramu sing iso
       F#                    Bm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 E                A
  mugo dewe iso dadi siji..
Facebook
Twitter

Chord Madasvara feat. Hani - Ndang Balio


Lihat semua :
  • Chord Hani
  • Chord Madasvara
  •