Kunci Gitar Madasvara ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Am Dm G
        Em Am Dm G..

C
 rungokno suoro..
Am
tembang gandrung iki..
Dm
 opo sliramu..
 G
iseh iso ngerteni..
Em                   Am
 kangenku digowo.. angin mbengi..
         Dm
tak titipke padange rembulan..
    G
ben kegowo ngimpi..

Reff :
  C             E
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Am
 sing iseh ning njero ati..
    C7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 F             -Em
 ning dalan iki..
 Dm              G
  ngukur adohing janji..

   C            E
 roso.. tresno iki ora biso..
         Am
 diganti karo liyane..
    C7
 mergo separo nyowoku..
 F             -Em
 yo kui sliramu..
 Dm         G
  tekan selawase..

C
 rungokno suoro..
Am
tembang gandrung iki..
Dm
 opo sliramu..
 G
iseh iso ngerteni..
Em               Am
 kangenku digowo angin mbengi..
         Dm
tak titipke padange rembulan..
    G
ben kegowo ngimpi..

Musik : C Am Dm G
        Em Am Dm G..

Reff :
  C             E
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Am
 sing iseh ning njero ati..
    C7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 F
 ning dalan iki..
 Dm              G
  ngukur adohing janji..

   C            E
 roso.. tresno iki ora biso..
         Am
 diganti karo liyane..
    C7
 mergo separo nyowoku..
 F
 yo kui sliramu..
 Dm         G
  tekan selawase..

(overtune)
  D             F#
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Bm
 sing iseh ning njero ati..
    D7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 G
 ning dalan iki..
 Em              A
  ngukur adohing janji..

   D            F#
 roso.. tresno iki ora biso..
         Bm
 diganti karo liyane..
    D7
 mergo separo nyowoku..
 G
 yo kui sliramu..
 Em         A
  tekan selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Bm Em A
        F#m Bm Em A..

D
 rungokno suoro..
Bm
tembang gandrung iki..
Em
 opo sliramu..
 A
iseh iso ngerteni..
F#m                  Bm
 kangenku digowo.. angin mbengi..
         Em
tak titipke padange rembulan..
    A
ben kegowo ngimpi..

Reff :
  D             F#
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Bm
 sing iseh ning njero ati..
    D7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 G            -F#m
 ning dalan iki..
 Em              A
  ngukur adohing janji..

   D            F#
 roso.. tresno iki ora biso..
         Bm
 diganti karo liyane..
    D7
 mergo separo nyowoku..
 G            -F#m
 yo kui sliramu..
 Em         A
  tekan selawase..

D
 rungokno suoro..
Bm
tembang gandrung iki..
Em
 opo sliramu..
 A
iseh iso ngerteni..
F#m              Bm
 kangenku digowo angin mbengi..
         Em
tak titipke padange rembulan..
    A
ben kegowo ngimpi..

Musik : D Bm Em A
        F#m Bm Em A..

Reff :
  D             F#
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Bm
 sing iseh ning njero ati..
    D7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 G
 ning dalan iki..
 Em              A
  ngukur adohing janji..

   D            F#
 roso.. tresno iki ora biso..
         Bm
 diganti karo liyane..
    D7
 mergo separo nyowoku..
 G
 yo kui sliramu..
 Em         A
  tekan selawase..

(overtune)
  E             G#
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           C#m
 sing iseh ning njero ati..
    E7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 A
 ning dalan iki..
 F#m             B
  ngukur adohing janji..

   E            G#
 roso.. tresno iki ora biso..
         C#m
 diganti karo liyane..
    E7
 mergo separo nyowoku..
 A
 yo kui sliramu..
 F#m        B
  tekan selawase..

Chord Madasvara ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu


Lihat semua :
  • Chord Madasvara
  • Chord Rika Madatin
  •