Kunci Gitar Intan Rahma - Kudune Aku

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C G Am Em
        F C Am G..C..

C          G   
uwes tak cubo
     Am         Em
cubo ngikhlaske kowe
F        C          
aku ra yakin kuat
     Dm          G
kuat le ku ndelokke..

  C         G    
kepiye ra loro
    Am         Em
aku wes kadung tresno
F              C    
malah mbok tinggal lungo
  Am           G
rabi ro wong liyo..

C           G
ninggal cerito..
      Am      Em
tanpo mutuske aku..
F       C  
iseh ra nyongko..
     Dm       G
loro tenan atiku..

C         G
senajan perih
    Am          Em
kahanane wes ngene
F         C   
aku kudu iso
      Am      G
nompo kenyataane..

Em                Am
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    F              G   
selama iki, jodone wong tak jagani

Reff :
       C   Am
   kudune aku
             F      G
   sing neng sandingmu
        Em          Am
   koyo mbiyen janjine
         F            G
   bebarengan tekan kene..

       C     Am
   suwene mlaku
         F    G
   salah dalanmu
          Em      Am
   tak gandeng mrene
             Dm              G     C
   neng kowe malah nggandeng li..yane..

     C             G
mberebes mili eluh iki ning pipi
  Am               Em
jebul sio-sio aku adoh njogo ati
    F                    C
aku sing nandur ning aku sing kudu mundur
     Am                  G
mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur

C                      G
kok perih ngene rasane urung percoyo
    Am                     Em
aku lungo sedelo kowe nggandeng tresno liyo
    F              C
kudune aku sing bersanding neng kono
  Am                     G
nanging ora ngiro kenyataane wes bedo

Em                Am
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    F             G
selama iki jodone wong tak jagani

C           G
ninggal cerito..
      Am      Em
tanpo mutuske aku..
F       C    
iseh ra nyongko..
     Dm       G
loro tenan atiku..

C         G   
senajan perih..
    Am          Em
kahanane wes ngene..
F         C   
aku kudu iso..
      Am      G
nompo kenyataane..

Em                Am
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    F             G  
selama iki jodone wong tak jagani..

Reff :
       C   Am
   kudune aku
             F      G
   sing neng sandingmu
        Em          Am
   koyo mbiyen janjine
         F            G
   bebarengan tekan kene..

       C     Am
   suwene mlaku
         F    G
   salah dalanmu
          Em      Am
   tak gandeng mrene
             Dm              G     C
   neng kowe malah nggandeng li..yane..

       C   Am
   kudune aku
             F      G
   sing neng sandingmu
        Em          Am
   koyo mbiyen janjine
         F            G
   bebarengan tekan kene..

       C     Am
   suwene mlaku
         F    G
   salah dalanmu
          Em      Am
   tak gandeng mrene
             Dm              G     C
   neng kowe malah nggandeng li..yane..
             Dm            G     C
   neng kowe malah menggok da..lane..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# C# D#m A#m B F# D#m C#..F#.. F# C# uwes tak cubo D#m A#m cubo ngikhlaske kowe B F# aku ra yakin kuat G#m C# kuat le ku ndelokke.. F# C# kepiye ra loro D#m A#m aku wes kadung tresno B F# malah mbok tinggal lungo D#m C# rabi ro wong liyo.. F# C# ninggal cerito.. D#m A#m tanpo mutuske aku.. B F# iseh ra nyongko.. G#m C# loro tenan atiku.. F# C# senajan perih D#m A#m kahanane wes ngene B F# aku kudu iso D#m C# nompo kenyataane.. A#m D#m .. pacaran suwe horong mesti dadi B C# selama iki, jodone wong tak jagani Reff : F# D#m kudune aku B C# sing neng sandingmu A#m D#m koyo mbiyen janjine B C# bebarengan tekan kene.. F# D#m suwene mlaku B C# salah dalanmu A#m D#m tak gandeng mrene G#m C# F# neng kowe malah nggandeng li..yane.. F# C# mberebes mili eluh iki ning pipi D#m A#m jebul sio-sio aku adoh njogo ati B F# aku sing nandur ning aku sing kudu mundur D#m C# mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur F# C# kok perih ngene rasane urung percoyo D#m A#m aku lungo sedelo kowe nggandeng tresno liyo B F# kudune aku sing bersanding neng kono D#m C# nanging ora ngiro kenyataane wes bedo A#m D#m .. pacaran suwe horong mesti dadi B C# selama iki jodone wong tak jagani F# C# ninggal cerito.. D#m A#m tanpo mutuske aku.. B F# iseh ra nyongko.. G#m C# loro tenan atiku.. F# C# senajan perih.. D#m A#m kahanane wes ngene.. B F# aku kudu iso.. D#m C# nompo kenyataane.. A#m D#m .. pacaran suwe horong mesti dadi B C# selama iki jodone wong tak jagani.. Reff : F# D#m kudune aku B C# sing neng sandingmu A#m D#m koyo mbiyen janjine B C# bebarengan tekan kene.. F# D#m suwene mlaku B C# salah dalanmu A#m D#m tak gandeng mrene G#m C# F# neng kowe malah nggandeng li..yane.. F# D#m kudune aku B C# sing neng sandingmu A#m D#m koyo mbiyen janjine B C# bebarengan tekan kene.. F# D#m suwene mlaku B C# salah dalanmu A#m D#m tak gandeng mrene G#m C# F# neng kowe malah nggandeng li..yane.. G#m C# F# neng kowe malah menggok da..lane.. Outro : F#

Chord Intan Rahma - Kudune Aku


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  •