Kunci Gitar Modal Kemaki - Power

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em -E Am
        Dm G C..

   C           G         C
waktu.. pancen ra iso mbalik..
 F        G         C
opo.. salahe aku bertahan..
  C        G         C
bodho.. pancen aku bodho..
  F       G         C
lagi.. saiki keroso gelo..

F      G
 ngopo mbiyen aku..
C-G/B    Am
 ora nganti kepikir..
F   G        C
 saiki aku loro pikir..

F       G      C
 duh ngene rasane..
C-G/B    Am    
yen keantem pikir..
F       G        C
 mugo wae ora kenthir..

Reff :
    F      G         C -G/B Am
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     F           G          C
 kanggo nglakoni uripku mbendinane..
    F      G         C -G/B Am
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     F          G    C
 kanggo nguatke ati iki..

Musik : F G C -G/B Am
        F G C..

F      G
 ngopo mbiyen aku..
C-G/B    Am
 ora nganti kepikir..
F   G        C
 saiki aku loro pikir..

F       G      C
 duh ngene rasane..
C-G/B    Am    
yen keantem pikir..
F       G        C
 mugo wae ora kenthir..

Reff :
    F      G         C -G/B Am
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     F           G          C
 kanggo nglakoni uripku mbendinane..
    F      G         C -G/B Am
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     F          G    C
 kanggo nguatke ati iki..

    F      G         C -G/B Am
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     F          G    C G C
 kanggo nguatke ati iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m -F# Bm
        Em A D..

   D           A         D
waktu.. pancen ra iso mbalik..
 G        A         D
opo.. salahe aku bertahan..
  D        A         D
bodho.. pancen aku bodho..
  G       A         D
lagi.. saiki keroso gelo..

G      A
 ngopo mbiyen aku..
D-A/C#   Bm
 ora nganti kepikir..
G   A        D
 saiki aku loro pikir..

G       A      D
 duh ngene rasane..
D-A/C#   Bm    
yen keantem pikir..
G       A        D
 mugo wae ora kenthir..

Reff :
    G      A         D -A/C# Bm
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     G           A          D
 kanggo nglakoni uripku mbendinane..
    G      A         D -A/C# Bm
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     G          A    D
 kanggo nguatke ati iki..

Musik : G A D -A/C# Bm
        G A D..

G      A
 ngopo mbiyen aku..
D-A/C#   Bm
 ora nganti kepikir..
G   A        D
 saiki aku loro pikir..

G       A      D
 duh ngene rasane..
D-A/C#   Bm    
yen keantem pikir..
G       A        D
 mugo wae ora kenthir..

Reff :
    G      A         D -A/C# Bm
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     G           A          D
 kanggo nglakoni uripku mbendinane..
    G      A         D -A/C# Bm
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     G          A    D
 kanggo nguatke ati iki..

    G      A         D -A/C# Bm
 Gusti.. paringono kulo po..wer..
     G          A    D A D
 kanggo nguatke ati iki..
Facebook
Twitter

Chord Modal Kemaki - Power

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Modal Kemaki
  •