Kunci Gitar Intan Rahma - Molak Malik Cerito

Transpose:
Intro : C G Am G
        F Em Dm G C

    C
aku kepingin takon
       G
teruse cerito iki
        Am
yen wis ra sayang
                Em
tak sik undur diri
    F
tekamu ning aku
              C
njanjekke tresno
        Dm                  G
nanging akhire mung nggawe loro..

      C
getun pancen ning mburi
          G
ngerti ngene ora sudi
     Am
loro tak roso
                Em
mung mbok sio sio
       F
kowe paling pinter
                C
molak malik cerito
   Dm                   G
seakan kowe sing keloro loro..

      Am                   Em
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
         F        G
ro kabeh penghianatan
  Am                  Em
loro iki tak nggo nglatih ati
  F            G
seko kisah..e sing wingi..

Reff :
                C         G        Am
 bakal tak lalekke cerito aku ro kowe
  G          F          C
 ora tak getuni yen akhire
         G
 mlaku dewe dewe..

               C        G          Am
 uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
      G        F              G
 sing iso njagani aku.. ngancani aku
            C
 ning susah senengku..

Musik : C G Am G
        F C G..
        C G Am G
        F C G..C
      
      C
getun pancen ning mburi
          G
ngerti ngene ora sudi
     Am
loro tak roso
                Em
mung mbok sio sio
       F
kowe paling pinter
                C
molak malik cerito
   Dm                   G
seakan kowe sing keloro loro..

      Am                   Em
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
         F        G
ro kabeh penghianatan
  Am                  Em
loro iki tak nggo nglatih ati
  F            G
seko kisah..e sing wingi..

Reff :
                C         G        Am
 bakal tak lalekke cerito aku ro kowe
  G          F          C
 ora tak getuni yen akhire
         G
 mlaku dewe dewe..

               C        G          Am
 uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
      G        F              G
 sing iso njagani aku.. ngancani aku
            C
 ning susah senengku..

                C         G        Am
 bakal tak lalekke cerito aku ro kowe
  G          F          C
 ora tak getuni yen akhire
         G
 mlaku dewe dewe..

               C        G          Am
 uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
      G        F              G
 sing iso njagani aku.. ngancani aku
            C
 ning susah senengku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# C# D#m C# B A#m G#m C# F# F# aku kepingin takon C# teruse cerito iki D#m yen wis ra sayang A#m tak sik undur diri B tekamu ning aku F# njanjekke tresno G#m C# nanging akhire mung nggawe loro.. F# getun pancen ning mburi C# ngerti ngene ora sudi D#m loro tak roso A#m mung mbok sio sio B kowe paling pinter F# molak malik cerito G#m C# seakan kowe sing keloro loro.. D#m A#m suwun nggo kowe wis nggawe kenangan B C# ro kabeh penghianatan D#m A#m loro iki tak nggo nglatih ati B C# seko kisah..e sing wingi.. Reff : F# C# D#m bakal tak lalekke cerito aku ro kowe C# B F# ora tak getuni yen akhire C# mlaku dewe dewe.. F# C# D#m uwes tak buka lawang atiku nggo liyane C# B C# sing iso njagani aku.. ngancani aku F# ning susah senengku.. Musik : F# C# D#m C# B F# C#.. F# C# D#m C# B F# C#..F# F# getun pancen ning mburi C# ngerti ngene ora sudi D#m loro tak roso A#m mung mbok sio sio B kowe paling pinter F# molak malik cerito G#m C# seakan kowe sing keloro loro.. D#m A#m suwun nggo kowe wis nggawe kenangan B C# ro kabeh penghianatan D#m A#m loro iki tak nggo nglatih ati B C# seko kisah..e sing wingi.. Reff : F# C# D#m bakal tak lalekke cerito aku ro kowe C# B F# ora tak getuni yen akhire C# mlaku dewe dewe.. F# C# D#m uwes tak buka lawang atiku nggo liyane C# B C# sing iso njagani aku.. ngancani aku F# ning susah senengku.. F# C# D#m bakal tak lalekke cerito aku ro kowe C# B F# ora tak getuni yen akhire C# mlaku dewe dewe.. F# C# D#m uwes tak buka lawang atiku nggo liyane C# B C# sing iso njagani aku.. ngancani aku F# ning susah senengku..

Chord Intan Rahma - Molak Malik Cerito


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  •