Kunci Gitar Intan Rahma - Harapan Palsu

Transpose:
Intro : Am..Dm..G..C..
        Dm..Am..F..E..

      Am
Awale kowe teko
            Dm
ngomong ngancani aku
       G
soyo suwe keroso
          C
nyamanku neng sandingmu
            F
kowe sing selalu ono
            Dm
pas seneng lan susahku
    E              Am    E
tak jogo tak eman awakmu..

      Am
Saiki kowe bedo
          Dm
kerep ninggalke aku
        G
uwes ra tau ono
         C
ilang tanpo kabarmu
     F
opo iki wes tondo
       Dm
kowe cidro janjimu
     E                     Am    E
kowe tego ninggali harapan palsu..

Reff :
         Am
 Wes wes cukup uwisono
        Dm
 sandiworo tresno kui
      G
 uwes tutok ati loro
       C
 eluh iki dadi saksi
   Dm
 rogomu sing tak jogo
         Am
 ning atimu nggo wong liyo
      F
 ra bakal kuat ati nyanding
       E
 mbendino..

         Am
 Wes wes aku trimo
           Dm
 tinimbang atiku ajur
       G
 Gusti niku mboten sare
          C
 mesti nyiapke gantine
       Dm
 cen karep tak teruske
            Am
 ning bakal bubrah akhire
           F
 mending loro saiki
           E
 genah larane..

Am
Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur
Dm
seko awal kowe wes ngapusi ra jujur
G
aku bersyukur kabeh urung terlanjur
C
urung nganti tekan adoh aku tak mundur

Am
Tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo
Dm
senajano ngiris batin tambah neng ati loro
G
aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo
E                                       Am
kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo

       Dm       G
Kowe lungo sakpenakmu
     C         Am
ora eling ono aku
        Dm
tanpo sadar kowe wes nyekso
E
batinku..

Reff :
         Am
 Wes wes cukup uwisono
        Dm
 sandiworo tresno kui
      G
 uwes tutok ati loro
       C
 eluh iki dadi saksi
   Dm
 rogomu sing tak jogo
         Am
 ning atimu nggo wong liyo
      F
 ra bakal kuat ati nyanding
       E
 mbendino..

         Am
 Wes wes aku trimo
           Dm
 tinimbang atiku ajur
       G
 Gusti niku mboten sare
          C
 mesti nyiapke gantine
       Dm
 cen karep tak teruske
            Am
 ning bakal bubrah akhire
           F
 mending loro saiki
           E
 genah larane..

Outro : Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m..Bm..E..A.. Bm..F#m..D..C#.. F#m Awale kowe teko Bm ngomong ngancani aku E soyo suwe keroso A nyamanku neng sandingmu D kowe sing selalu ono Bm pas seneng lan susahku C# F#m C# tak jogo tak eman awakmu.. F#m Saiki kowe bedo Bm kerep ninggalke aku E uwes ra tau ono A ilang tanpo kabarmu D opo iki wes tondo Bm kowe cidro janjimu C# F#m C# kowe tego ninggali harapan palsu.. Reff : F#m Wes wes cukup uwisono Bm sandiworo tresno kui E uwes tutok ati loro A eluh iki dadi saksi Bm rogomu sing tak jogo F#m ning atimu nggo wong liyo D ra bakal kuat ati nyanding C# mbendino.. F#m Wes wes aku trimo Bm tinimbang atiku ajur E Gusti niku mboten sare A mesti nyiapke gantine Bm cen karep tak teruske F#m ning bakal bubrah akhire D mending loro saiki C# genah larane.. F#m Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur Bm seko awal kowe wes ngapusi ra jujur E aku bersyukur kabeh urung terlanjur A urung nganti tekan adoh aku tak mundur F#m tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo Bm senajano ngiris batin tambah neng ati loro E aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo C# F#m kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo Bm E Kowe lungo sakpenakmu A F#m ora eling ono aku Bm tanpo sadar kowe wes nyekso C# batinku.. Reff : F#m Wes wes cukup uwisono Bm sandiworo tresno kui E uwes tutok ati loro A eluh iki dadi saksi Bm rogomu sing tak jogo F#m ning atimu nggo wong liyo D ra bakal kuat ati nyanding C# mbendino.. F#m Wes wes aku trimo Bm tinimbang atiku ajur E Gusti niku mboten sare A mesti nyiapke gantine Bm cen karep tak teruske F#m ning bakal bubrah akhire D mending loro saiki C# genah larane.. Outro : F#m..

Chord Intan Rahma - Harapan Palsu


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  •