Kunci Gitar Intan Rahma - Maju Tatu Mundur Ajur

Transpose:
Intro : Dm G C F Dm E A.. Dm G C F Dm E Am.. Am Dm opo ra kelingan.. G C ro kabeh kenangan.. F Dm uwes suwe.. bebarengan E kepekso pisahan.. Am Dm susah tak kancani.. G C senengmu neng ngendi.. F Am tak tambani.. kowe pas loro F E ning ati.. nggo sopo.. Reff : Am maju wes mesti tatu.. Dm mundur aku ajur.. G nandur ku katresnan.. C oleh e malah kelaran.. Am wes cukup ngerti aku.. Dm kepiye tresnamu.. G kowe ra pantes oleh.. C tresno tulusing awakku.. Dm nengdi sumpah setyomu.. Am sing mbiyen mung kanggo aku.. F E nanging nyatane.. raisoh di gugu.. Musik : Dm G C F Dm E Am A Dm G C F Dm E Am E Am Dm opo ra kelingan.. G C ro kabeh kenangan.. F Dm uwes suwe.. bebarengan E kepekso pisahan.. Am Dm susah tak kancani.. G C senengmu nene ngendi.. F Am tak tambani.. kowe pas loro F E ning ati.. ngoo sopo.. Reff : Am maju wes mesti tatu.. Dm mundur aku ajur.. G nandur ku katresnan.. C oleh e malah kelaran.. Am wes cukup ngerti aku.. Dm kepiye tresnamu.. G kowe ra pantes oleh.. C tresno tulusing awakku.. Dm nengdi sumpah setyomu.. Am sing mbiyen mung kanggo aku.. F E nanging nyatane.. raisoh di gugu.. Am maju wes mesti tatu.. Dm mundur aku ajur.. G nandur ku katresnan.. C oleh e malah kelaran.. Am wes cukup ngerti aku.. Dm kepiye tresnamu.. G kowe ra pantes oleh.. C tresno tulusing awakku.. Dm nengdi sumpah setyomu.. Am sing mbiyen mung kanggo aku.. F E nanging nyatane.. raisoh di gugu.. Outro : Am

Chord Intan Rahma - Maju Tatu Mundur Ajur


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  •