Kunci Gitar Intan Rahma - Yowis Sorry

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am Em F C Dm G C..

Reff:
        C                  G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F                         C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F                    G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C                 G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                   C
 ra bakal atiku keno gudo
  F                      G      C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

C                    G              Am
Bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi
         Em                    F
yen aku iki uwes ono sing nduweni
              C                Dm
mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi
                G
ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti..

C            G
 Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
Am        Em
 aku ra goroh bojoku luweh galak
F           C                     Dm
 yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
          G
opo yo susah golek tresno sing liyo..

Reff:
        C                  G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F                         C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F                    G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C                 G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                   C
 ra bakal atiku keno gudo
  F                      G      C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

C                 G                  Am
Kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
           Em                   F
mergo aku iki raiso ngelarani bojo
               C                   Dm
mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
              G
ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

C            G                 Am
 Kowe ojo seneng dadi barang payu
         Em                     F
mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
             C                Dm
becicik ketitik olo mesti ketoro
           G                        C
ojo dumeh tau disio njur seneng nggudo..

Reff:
        C                  G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F                         C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F                    G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C                 G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                   C
 ra bakal atiku keno gudo
  F                      G      C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

F     G          Em
 Wes ojo ganggu aku
    Am           F
aku ra bakal kerayu
     G         Am
maaf aku wes payu..
F      G       Em
 saiki lalekno aku
         Am       F
guwangen kuwi rosomu
  G         C
aku du jodohmu..

Musik : C G Am Em F C F G
        C G Am Em F C F G
        C..

Reff:
        C                  G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F                         C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F                    G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C                 G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                   C
 ra bakal atiku keno gudo
  F                      G      C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

        C                  G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F                         C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F                    G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C                 G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                   C
 ra bakal atiku keno gudo
  F                      G      C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm F#m G D Em A D.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. D A Bm Bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi F#m G yen aku iki uwes ono sing nduweni D Em mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi A ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti.. D A Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak Bm F#m aku ra goroh bojoku luweh galak G D Em yen aku wegah tulung kowe ojo mekso A opo yo susah golek tresno sing liyo.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. D A Bm Kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro F#m G mergo aku iki raiso ngelarani bojo D Em mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak A ojo mikir cendek timbang akhire ra penak D A Bm Kowe ojo seneng dadi barang payu F#m G mergo nguyak ben dadi uwong ketelu D Em becicik ketitik olo mesti ketoro A D ojo dumeh tau disio njur seneng nggudo.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. G A F#m Wes ojo ganggu aku Bm G aku ra bakal kerayu A Bm maaf aku wes payu.. G A F#m saiki lalekno aku Bm G guwangen kuwi rosomu A D aku du jodohmu.. Musik : D A Bm F#m G D G A D A Bm F#m G D G A D.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno..
Facebook
Twitter

Chord Intan Rahma - Yowis Sorry


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  •