Kunci Gitar Intan Rahma - Langit Mendung

Transpose:
Intro : C Am F….

      C            G
Tak tutupi nganggo udan..
  Am               Em
tangis sing nang pipi..
    F           C
aku ra pingin kowe ngerti..
     Dm             G
yen eluh mripatku mili..

      C            G
Matur suwun kanggo wingi..
  Am           Em
kowe wis ngancani..
     F           C
sing tak pesen saiki..
     Dm      G
mlakuo sing ati-ati..

     C            G
Kowe getun wis ra guno..
    Am        Em
wis dalanku lungo..
    F          C
mungkin tanpo awakku..
       Dm       G
seneng dino-dinomu..

     C           G
Dadi ngene mergo kowe..
Am             Em
kabeh sing nggawe..
    F           C
tresno ning ati iki..
       Dm        G
luntur ra mbok sisani..

  Am           Em
Loro tak sanggane dewe..
    F           C  -G/B
aku kuat ngrasakke..
  Am        Em
kowe bakale kelangan..
      F               G
uwong sing.. sayang tenan….

Reff :
   C         G
 Langite wis mendung..
 Am            Em
 tangis ra iso tak bendung..
 F                  C
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Dm    G
 ra iso disambung..

   C        G
 Loroku.. kepatri..
 Am           Em
 tandes ning ati iki..
 F            C
 sampun cekap sakniki..
   Dm           G       C
 matur suwun ra sah digetuni..

Musik : C G Am Em
        F G C G
        C G Am Em
        F G C..

     C            G
Kowe getun wis ra guno..
    Am        Em
wis dalanku lungo..
    F          C
mungkin tanpo awakku..
       Dm       G
seneng dino-dinomu..

     C           G
Dadi ngene mergo kowe..
Am             Em
kabeh sing nggawe..
    F           C
tresno ning ati iki..
       Dm        G
luntur ra mbok sisani..

  Am           Em
Loro tak sanggane dewe..
    F           C -G/B
aku kuat ngrasakke..
  Am        Em
kowe bakale kelangan..
      F               G
uwong sing.. sayang tenan….

Reff :
   C         G
 Langite wis mendung..
 Am            Em
 tangis ra iso tak bendung..
 F                  C
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Dm     G
 ra iso disambung..

   C        G
 Loroku.. kepatri..
 Am           Em
 tandes ning ati iki..
 F            C
 sampun cekap sakniki..
   Dm           G       C    G
 matur suwun ra sah digetuni..

   C         G
 Langite wis mendung..
 Am            Em
 tangis ra iso tak bendung..
 F                  C
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Dm     G
 ra iso disambung..

   C        G
 Loroku.. kepatri..
 Am           Em
 tandes ning ati iki..
 F            C
 sampun cekap sakniki..
   Dm           G       C
 matur suwun ra sah digetuni..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : G Em C….

      G            D
Tak tutupi nganggo udan..
  Em               Bm
tangis sing nang pipi..
    C           G
aku ra pingin kowe ngerti..
     Am             D
yen eluh mripatku mili..

      G            D
Matur suwun kanggo wingi..
  Em           Bm
kowe wis ngancani..
     C           G
sing tak pesen saiki..
     Am      D
mlakuo sing ati-ati..

     G            D
Kowe getun wis ra guno..
    Em        Bm
wis dalanku lungo..
    C          G
mungkin tanpo awakku..
       Am       D
seneng dino-dinomu..

     G           D
Dadi ngene mergo kowe..
Em             Bm
kabeh sing nggawe..
    C           G
tresno ning ati iki..
       Am        D
luntur ra mbok sisani..

  Em           Bm
Loro tak sanggane dewe..
    C           G -D/F#
aku kuat ngrasakke..
  Em        Bm
kowe bakale kelangan..
      C               D
uwong sing.. sayang tenan….

Reff :
   G         D
 Langite wis mendung..
 Em            Bm
 tangis ra iso tak bendung..
 C                  G
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Am    D
 ra iso disambung..

   G        D
 Loroku.. kepatri..
 Em           Bm
 tandes ning ati iki..
 C            G
 sampun cekap sakniki..
   Am           D       G
 matur suwun ra sah digetuni..

Musik : G D Em Bm
        C D G D
        G D Em Bm
        C D G..

     G            D
Kowe getun wis ra guno..
    Em        Bm
wis dalanku lungo..
    C          G
mungkin tanpo awakku..
       Am       D
seneng dino-dinomu..

     G           D
Dadi ngene mergo kowe..
Em             Bm
kabeh sing nggawe..
    C           G
tresno ning ati iki..
       Am        D
luntur ra mbok sisani..

  Em           Bm
Loro tak sanggane dewe..
    C           G -D/F#
aku kuat ngrasakke..
  Em        Bm
kowe bakale kelangan..
      C               D
uwong sing.. sayang tenan….

Reff :
   G         D
 Langite wis mendung..
 Em            Bm
 tangis ra iso tak bendung..
 C                  G
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Am     D
 ra iso disambung..

   G        D
 Loroku.. kepatri..
 Em           Bm
 tandes ning ati iki..
 C            G
 sampun cekap sakniki..
   Am           D       G    D
 matur suwun ra sah digetuni..

   G         D
 Langite wis mendung..
 Em            Bm
 tangis ra iso tak bendung..
 C                  G
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Am     D
 ra iso disambung..

   G        D
 Loroku.. kepatri..
 Em           Bm
 tandes ning ati iki..
 C            G
 sampun cekap sakniki..
   Am           D       G
 matur suwun ra sah digetuni..

Chord Intan Rahma - Langit Mendung


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  •