Kunci Gitar AHS Feat. Intan Rahma - Dongakno Aku

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G C..

         C                 Am
mangkat esuk bali mesti mbengi
       F                  G
kadang petok nanging ora mesti
       Em     Am
yowis ora.. popo
      Em    Am
aku kudu.. iso
          F              G
penting sesok uripmu iso mulyo..

          C             Am
ndelok mburi kadang aku iri
      F                  G
eling kowe sing ono ning ati
        Em    Am
mugi Gusti.. ora
         Em    Am
jeleh le ma..ringi
       F                    G
kowe sabar terus gelem ngenteni..

        F
suatu saat nanti
          C
bakal tak tepati
         Am
kabeh janjiku neng kowe
     G
aku ora bakal lali..

           F
mungkin du saiki
          C
nanging kuwi pasti
           Dm
tetep neng sandingku
               G
terus ngancani aku..

Reff :
          C      G
 dongakno dadi rejeki
       Am       Em
 aku lungo awan mbengi
        F         C
 panas udan ra perduli
         Dm       G
 mergo kowe aku wani..

          C      G
 senadyan akeh pacoban
             Am       Em
 neng ngarep ngalangi dalan
       F           C
 alon-alon penting tekan
          Dm         G          C
 dinggo bebarengan sesok masa depan..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

      C                  Am
ngati-ati ra sah nyawang mburi
       F                 G
kangen kowe sesok bakale mari
        Em    Am
mugi Gusti.. ora
         Em    Am
jeleh le ma..ringi
      F                 G
aku sabar terus gelem ngenteni..

        F
suatu saat nanti
          C
bakal tak tepati
         Am
kabeh janjiku neng kowe
     G
aku ora bakal lali..

           F
mungkin du saiki
          C
nanging kuwi pasti
           Dm
tetep neng sandingku
               G
terus ngancani aku..

Reff :
          C      G
 dongakno dadi rejeki
       Am       Em
 aku lungo awan mbengi
        F         C
 panas udan ra perduli
         Dm       G
 mergo kowe aku wani..

          C      G
 senadyan akeh pacoban
             Am       Em
 neng ngarep ngalangi dalan
       F           C
 alon-alon penting tekan
          Dm         G          C
 dinggo bebarengan sesok masa depan..

         C       G
 mugo di berkahi Gusti
         Am          Em
 lungamu nggolek rejeki
          F        C
 terus di paringi lancar
         Dm             G
 telaten sing penting sabar..

         C            G
 dongaku terus nggo kowe
       Am          Em
 ngati-ati sak tekane
         F       C
 ra lali ro ngibadahe
         Dm      G      C
 kurangi sambate akehi syukure..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m C#m D A Bm E A.. A F#m mangkat esuk bali mesti mbengi D E kadang petok nanging ora mesti C#m F#m yowis ora.. popo C#m F#m aku kudu.. iso D E penting sesok uripmu iso mulyo.. A F#m ndelok mburi kadang aku iri D E eling kowe sing ono ning ati C#m F#m mugi Gusti.. ora C#m F#m jeleh le ma..ringi D E kowe sabar terus gelem ngenteni.. D suatu saat nanti A bakal tak tepati F#m kabeh janjiku neng kowe E aku ora bakal lali.. D mungkin du saiki A nanging kuwi pasti Bm tetep neng sandingku E terus ngancani aku.. Reff : A E dongakno dadi rejeki F#m C#m aku lungo awan mbengi D A panas udan ra perduli Bm E mergo kowe aku wani.. A E senadyan akeh pacoban F#m C#m neng ngarep ngalangi dalan D A alon-alon penting tekan Bm E A dinggo bebarengan sesok masa depan.. Musik : A E F#m C#m D A Bm E A E F#m C#m D A Bm E A.. A F#m ngati-ati ra sah nyawang mburi D E kangen kowe sesok bakale mari C#m F#m mugi Gusti.. ora C#m F#m jeleh le ma..ringi D E aku sabar terus gelem ngenteni.. D suatu saat nanti A bakal tak tepati F#m kabeh janjiku neng kowe E aku ora bakal lali.. D mungkin du saiki A nanging kuwi pasti Bm tetep neng sandingku E terus ngancani aku.. Reff : A E dongakno dadi rejeki F#m C#m aku lungo awan mbengi D A panas udan ra perduli Bm E mergo kowe aku wani.. A E senadyan akeh pacoban F#m C#m neng ngarep ngalangi dalan D A alon-alon penting tekan Bm E A dinggo bebarengan sesok masa depan.. A E mugo di berkahi Gusti F#m C#m lungamu nggolek rejeki D A terus di paringi lancar Bm E telaten sing penting sabar.. A E dongaku terus nggo kowe F#m C#m ngati-ati sak tekane D A ra lali ro ngibadahe Bm E A kurangi sambate akehi syukure..

Chord AHS Feat. Intan Rahma - Dongakno Aku


Lihat semua :
  • Chord Intan Rahma
  •