Kunci Gitar Intan Rahma feat. Danangdanzt - Karo Kowe Selawase

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G C..

 C         G
usapen eluhmu..
 Am       Em
iseh ono aku..
   F           C
crito wae.. ngomong wae..
      Dm       G
kabeh keluh kesahmu..

 C              G
aku neng sandingmu..
  Am         Em
nutupi kurangmu..
 F             C
ojo sedih kowe tak pilih
     Dm     G
dadi konco urepku..

     F     G       C    -Em  Am
nibo tangi wes.. kerep dilakoni
          F                  G
nanging kowe tetep setio.. ngancani..

Reff :
                    F
 pengenku mung karo kowe
      G         Em          Am
 sing berjuang awal tekan akhire
   F             G
 susah seneng, nangis bareng
 C
 dirasakke..

                    F
 tenang lan percoyo wae
     G       Em        Am
 aku ro kowe sesok ono wektune
     F            Fm
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 G     C
  selawase..

Musik : F G Em Am
        F G..

 C         G
usapen eluhmu..
 Am       Em
iseh ono aku..
   F           C
crito wae.. ngomong wae..
      Dm       G
kabeh keluh kesahmu..

 C              G
aku neng sandingmu..
  Am         Em
nutupi kurangmu..
 F             C
ojo sedih kowe tak pilih
     Dm     G
dadi konco urepku..

     F     G       C         Am
nibo tangi wes.. kerep dilakoni
        F                    G
nanging kowe tetep setio.. ngancani..

Reff :
                    F
 pengenku mung karo kowe
      G         Em          Am
 sing berjuang awal tekan akhire
   F             G
 susah seneng, nangis bareng
 C
 dirasakke..

                    F
 tenang lan percoyo wae
     G       Em        Am
 aku ro kowe sesok ono wektune
     F            Fm
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 G     (F)
  selawase..

                    F
 pengenku mung karo kowe
      G         Em          Am
 sing berjuang awal tekan akhire
   F            G
 susah seneng nangis bareng
   C
 dirasakke..

                    F
 tenang lan percoyo wae
     G       Em        Am
 aku ro kowe sesok ono wektune
     F            Fm
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 G     C
  selawase..
  
[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B G#m C#m
        A B E..

 E         B
usapen eluhmu..
 C#m      G#m
iseh ono aku..
   A           E
crito wae.. ngomong wae..
      F#m      B
kabeh keluh kesahmu..

 E              B
aku neng sandingmu..
  C#m        G#m
nutupi kurangmu..
 A             E
ojo sedih kowe tak pilih
     F#m    B
dadi konco urepku..

     A     B       E    -B/D# C#m
nibo tangi wes.. kerep dilakoni
          A                  B
nanging kowe tetep setio.. ngancani..

Reff :
                    A
 pengenku mung karo kowe
      B         G#m         C#m
 sing berjuang awal tekan akhire
   A             B
 susah seneng, nangis bareng
 E
 dirasakke..

                    A
 tenang lan percoyo wae
     B       G#m       C#m
 aku ro kowe sesok ono wektune
     A            Am
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 B     E
  selawase..

Musik : A B G#m C#m
        A B..

 E         B
usapen eluhmu
 C#m      G#m
iseh ono aku 
   A           E
crito wae.. ngomong wae 
      F#m        B
kabeh keluh kesahmu..

 E              B
aku neng sandingmu
  C#m        G#m
nutupi kurangmu
 A             E
ojo sedih kowe tak pilih 
     F#m       B
dadi konco urepku..

     A     B       E   -G#m  C#m
nibo tangi wes.. kerep dilakoni
        A                    B
nanging kowe tetep setio.. ngancani..

Reff :
                    A
 pengenku mung karo kowe
      B         G#m         C#m
 sing berjuang awal tekan akhire
   A             B
 susah seneng, nangis bareng
 E
 dirasakke..

                    A
 tenang lan percoyo wae
     B       G#m       C#m
 aku ro kowe sesok ono wektune
     A            Am
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 B     (A)
  selawase..

                    A
 pengenku mung karo kowe
      B         G#m         C#m
 sing berjuang awal tekan akhire
   A            B
 susah seneng nangis bareng
   E
 dirasakke..

                    A
 tenang lan percoyo wae
     B       G#m       C#m
 aku ro kowe sesok ono wektune
     A            Am
 ngguyu bareng.. iso seneng..
 B     E
  selawase..

Chord Intan Rahma feat. Danangdanzt - Karo Kowe Selawase


Lihat semua :
  • Chord DanangDanzt
  • Chord Intan Rahma
  •