Kunci Gitar DanangDanzt - Cukup Mbiyen Kae

Transpose:
DanangDanzt - Cukup Mbiyen Kae
Capo fret 4
Intro : C Am Dm G C aku.. A Dm aku wis lali karo critane G C G/B Am crito sing mbiyen wis mbok tinggalake Dm G wis tak guwang kenangane C kowe ra sah ngelingke.. C loroku.. A Dm loroku sing mbiyen wis garing G C G/B Am tekomu mung arep gawe aku eling Dm G ra sah nggugah crito wis ra iso C roso wis ora ono.. F opo kowe ora eling G naliko mbiyen iseh nyanding Em mbok larani aku Am mbok iris ati lan batinku Dm kowe lali po ngelali Fm ra eling dosamu wingi.. Reff : C aku wes ora iso Am mbukak ati dinggo kowe Dm ra sah mbaleni aku G wedi yen podo awale.. C biyen mbok sio aku Am tok larani ra nggo wektu Dm uwis pisan wae G cukup mbiyen kae C loro mergo kowe.. Musik : F G Em Am F G C C loroku.. A Dm loroku sing mbiyen wis garing G C G/B Am tekomu mung arep gawe aku eling Dm G ra sah nggugah crito wis ra iso C roso wis ora ono.. F opo kowe ora eling G naliko mbiyen iseh nyanding Em mbok larani aku Am mbok iris ati lan batinku Dm kowe lali po ngelali Fm ra eling dosamu wingi.. Reff : C aku wes ora iso Am mbukak ati dinggo kowe Dm ra sah mbaleni aku G wedi yen podo awale.. C biyen mbok sio aku Am tok larani ra nggo wektu Dm uwis pisan wae G cukup mbiyen kae C loro mergo kowe.. C aku wes ora iso Am mbukak ati dinggo kowe Dm ra sah mbaleni aku G wedi yen podo awale.. C biyen mbok sio aku Am tok larani ra nggo wektu Dm uwis pisan wae G cukup mbiyen kae C loro mergo kowe.. Outro : C [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : E C#m F#m B E aku.. C# F#m aku wis lali karo critane B E B/D# C#m crito sing mbiyen wis mbok tinggalake F#m B wis tak guwang kenangane E kowe ra sah ngelingke.. E loroku.. C# F#m loroku sing mbiyen wis garing B E B/D# C#m tekomu mung arep gawe aku eling F#m B ra sah nggugah crito wis ra iso E roso wis ora ono.. A opo kowe ora eling B naliko mbiyen iseh nyanding G#m mbok larani aku C#m mbok iris ati lan batinku F#m kowe lali po ngelali Am ra eling dosamu wingi.. Reff : E aku wes ora iso C#m mbukak ati dinggo kowe F#m ra sah mbaleni aku B wedi yen podo awale.. E biyen mbok sio aku C#m tok larani ra nggo wektu F#m uwis pisan wae B cukup mbiyen kae E loro mergo kowe.. Musik : A B G#m C#m A B E E loroku.. C# F#m loroku sing mbiyen wis garing B E B/D# C#m tekomu mung arep gawe aku eling F#m B ra sah nggugah crito wis ra iso E roso wis ora ono.. A opo kowe ora eling B naliko mbiyen iseh nyanding G#m mbok larani aku C#m mbok iris ati lan batinku F#m kowe lali po ngelali Am ra eling dosamu wingi.. Reff : E aku wes ora iso C#m mbukak ati dinggo kowe F#m ra sah mbaleni aku B wedi yen podo awale.. E biyen mbok sio aku C#m tok larani ra nggo wektu F#m uwis pisan wae B cukup mbiyen kae E loro mergo kowe.. E aku wes ora iso C#m mbukak ati dinggo kowe F#m ra sah mbaleni aku B wedi yen podo awale.. E biyen mbok sio aku C#m tok larani ra nggo wektu F#m uwis pisan wae B cukup mbiyen kae E loro mergo kowe.. Outro : E

Chord DanangDanzt - Cukup Mbiyen Kae


Lihat semua :
  • Chord DanangDanzt
  • Chord Hip Hop Koplo
  •