Kunci Gitar MudaMudi - Kapusan

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..

  C                F          C
panase srengenge.. ning awan iki..
    F            G              C  Fm
rak nglunturke semangatku nggoleki..
 C               F           C
awakmu cah ayu.. sing tau janji..
 F              G          C
arep bareng nganti tekan rabi..

  Em                Am
tiwas ketiwasan.. senengku tenanan..
         D
kok ning ngarep omahmu
      G
uwis ono pelaminan..

Reff :
       F         G
 aku nangis.. atiku.. 
        C
 lorone ora karuan
         F           G          C
 ngaboti janjimu.. jebule.. kapusan..

         F       G
 tanpo pamit.. awakmu.. 
          C          Am
 ternyata wes sesandingan
           Dm           G         C
 wes wes yowes.. yen ngono aku ikhlas..

Int. Am D F G..

  C                  F         C
mugo nduk awakmu.. bahagia selalu..
 F              G         C
urip bareng.. karo pilihanmu..
 C                 F             C
arep piye piye.. tetep tak dongakke..
   F            G          C
Gusti Allah.. maringi berkahe..

Musik : F G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..

Reff :
       F         G
 aku nangis.. atiku.. 
        C
 lorone ora karuan
         F           G          C
 ngaboti janjimu.. jebule.. kapusan..

         F       G
 tanpo pamit.. awakmu.. 
          C          Am
 ternyata wes sesandingan
           Dm           G         C
 wes wes yowes.. yen ngono aku ikhlas..

       F         G
 aku nangis.. atiku.. 
        C
 lorone ora karuan
         F           G          C
 ngaboti janjimu.. jebule.. kapusan..

         F       G
 tanpo pamit.. awakmu.. 
          C          Am
 ternyata wes sesandingan
           Dm           G          C Am
 wes wes yowes.. yen ngono aku ikhlas..
           Dm         G      C     Fm C
 wes wes yowes yen ngono aku ikhlas..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#m
        Bm E A..

  A                D          A
panase srengenge.. ning awan iki..
    D            E               A Dm
rak nglunturke semangatku nggoleki..
 A               D           A
awakmu cah ayu.. sing tau janji..
 D              E          A
arep bareng nganti tekan rabi..

  C#m               F#m
tiwas ketiwasan.. senengku tenanan..
         B
kok ning ngarep omahmu
      E
uwis ono pelaminan..

Reff :
       D         E
 aku nangis.. atiku.. 
        A
 lorone ora karuan
         D           E          A
 ngaboti janjimu.. jebule.. kapusan..

         D       E
 tanpo pamit.. awakmu.. 
          A          F#m
 ternyata wes sesandingan
           Bm           E         A
 wes wes yowes.. yen ngono aku ikhlas..

Int. F#m B D E..

  A                  D         A
mugo nduk awakmu.. bahagia selalu..
 D              E         A
urip bareng.. karo pilihanmu..
 A                 D             A
arep piye piye.. tetep tak dongakke..
   D            E          A
Gusti Allah.. maringi berkahe..

Musik : D E A F#m
        Bm E A..
        D E A F#m
        Bm E A..

Reff :
       D         E
 aku nangis.. atiku.. 
        A
 lorone ora karuan
         D           E          A
 ngaboti janjimu.. jebule.. kapusan..

         D       E
 tanpo pamit.. awakmu.. 
          A          F#m
 ternyata wes sesandingan
           Bm           E         A
 wes wes yowes.. yen ngono aku ikhlas..

       D         E
 aku nangis.. atiku.. 
        A
 lorone ora karuan
         D           E          A
 ngaboti janjimu.. jebule.. kapusan..

         D       E
 tanpo pamit.. awakmu.. 
          A          F#m
 ternyata wes sesandingan
           Bm           E         A  F#m
 wes wes yowes.. yen ngono aku ikhlas..
           Bm         E      A    Dm A
 wes wes yowes yen ngono aku ikhlas..
Facebook
Twitter

Chord MudaMudi - Kapusan


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord MudaMudi
  •