Kunci Gitar HJR Official - Raiso Nompo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C….

    F                       G
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
    Em                         Am
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
    F                   G
naliko kowe luwih milih ninggal
       F         G          C
ninggalke aku tanpa belas kasihan..

Int. F G C..

       F                          G
wes nyubo ikhlas mungkin iki takdire
       Em                 Am
kowe karo kae aku ra piye-piye
          F                G
nek weruh awakmu saiki iso mesem
    F               G       C
aku ning kene wes melu dadi ayem..

    F        C
padahal aku iki
       F         C
ikhlas le menyayangi
      F            C
kabeh wes tak wenehke
                Am    G
ning ko ngene balesane..

Reff :
          F               Fm
 raiso nompo ning atiku loro
           C           G         Am
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              Dm
 pangapuranen aku..
                   G
 sing hurong iso gawe kowe..
          C  C7
 luwih seneng..

          F               Fm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            C         G     Am
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               Dm
 wes cukup aku wae..
           G
 kowe ora usah melu..
       C
 ngerasakke..

Musik : F G Em Am A
        Dm G C..

Reff :
          F               Fm
 raiso nompo ning atiku loro
           C           G         Am
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              Dm
 pangapuranen aku..
                   G
 sing hurong iso gawe kowe..
          C  C7
 luwih seneng..

          F               Fm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            C         G     Am
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               Dm
 wes cukup aku wae..
           G
 kowe ora usah melu..
       C
 ngerasakke..

Int. F G A..
         hooo..

(Overtune)
          G               Gm
 raiso nompo ning atiku loro
           D           A         Bm
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              Em
 pangapuranen aku..
                   A
 sing hurong iso gawe kowe..
          D  D7
 luwih seneng..

          G               Gm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            D         A     Bm
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               Em
 wes cukup aku wae..
           A
 kowe ora usah melu..
       D
 ngerasakke..

 Bm             Em
  wes cukup aku wae
           A
 kowe ora usah melu..
      G       Gm    A     D
 ngerasakke.. hu.. uhu.. huu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

HJR Official - Raiso Nompo

Intro : E..

    A                       B
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
    G#m                        C#m
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
    A                   B
naliko kowe luwih milih ninggal
       A         B          E
ninggalke aku tanpa belas kasihan..

Int. A B E..

       A                          B
wes nyubo ikhlas mungkin iki takdire
       G#m                C#m
kowe karo kae aku ra piye-piye
          A                B
nek weruh awakmu saiki iso mesem
    A               B       E
aku ning kene wes melu dadi ayem..

    A        E
padahal aku iki
       A         E
ikhlas le menyayangi
      A            E
kabeh wes tak wenehke
                C#m   B
ning ko ngene balesane..

Reff :
          A               Am
 raiso nompo ning atiku loro
           E           B         C#m
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              F#m
 pangapuranen aku..
                   B
 sing hurong iso gawe kowe..
          E   E7
 luwih seneng..

          A               Am
 mugo bahagio karo pilihanmu
            E         B     C#m
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               F#m
 wes cukup aku wae..
           B
 kowe ora usah melu..
       E
 ngerasakke..

Musik : A B G#m C#m C#
        F#m B E..

Reff :
          A               Am
 raiso nompo ning atiku loro
           E           B         C#m
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              F#m
 pangapuranen aku..
                   B
 sing hurong iso gawe kowe..
          E   E7
 luwih seneng..

          A               Am
 mugo bahagio karo pilihanmu
            E         B     C#m
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               F#m
 wes cukup aku wae..
           B
 kowe ora usah melu..
       E
 ngerasakke..

Int. A B C#..
         hooo..

(Overtune)
          B               Bm
 raiso nompo ning atiku loro
           F#          C#        D#m
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              G#m
 pangapuranen aku..
                   C#
 sing hurong iso gawe kowe..
          F#  F#7
 luwih seneng..

          B               Bm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            F#        C#    D#m
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               G#m
 wes cukup aku wae..
           C#
 kowe ora usah melu..
       F#
 ngerasakke..

 D#m            G#m
  wes cukup aku wae
           C#
 kowe ora usah melu..
      B       Bm    C#    F#
 ngerasakke.. hu.. uhu.. huu..

Chord HJR Official - Raiso Nompo


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord HJR Official
  •