Kunci Gitar Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne

Transpose:
☕ Capo fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C..G..

C        G          Am Em
udan gerimis wengi iki..
   F         G          C
ngelingake tatu neng atiku..
  F      G         Em        Am
kowe.. lungo.. ninggalake janji..
   Dm     G         C G
janji.. sehidup semati..

C       G             Am Em
nadyan abot tak ikhlaske..
  F           G         C C7
nadyan remuk ajur roso iki..
    F    G      Em     Am
tak dongake.. mugo.. kowe..
      Dm      G         C
ora getun.. karo putusanmu..

Int. F G C

Reff :
  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em        Am
 akhir cerito iki
 Dm        G
 wis, wis uwis..
           C C7
 tak ikhlaske..

  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em           Am
 tresnomu kanggo aku
 Dm        G
 wis, wis uwis..
         C
 tak ikhlaske..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

C       G             Am Em
nadyan abot tak ikhlaske..
  F           G         C C7
nadyan remuk ajur roso iki..
    F    G      Em     Am
tak dongake.. mugo.. kowe..
      Dm      G         C
ora getun.. karo putusanmu..

Int. F G C C7

Reff :
  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em        Am
 akhir cerito iki
 Dm        G
 wis, wis uwis..
           C C7
 tak ikhlaske..

  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em           Am
 tresnomu kanggo aku
 Dm        G
 wis, wis uwis..
         C    C7
 tak ikhlaske..
 Dm        G
 wis, wis uwis..
         C  
 tak ikhlaske..

Outro : C


[[[ORIGINAL CHORD]]] 

Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..A..

D        A          Bm F#m
udan gerimis wengi iki..
   G         A          D
ngelingake tatu neng atiku..
  G      A         F#m       Bm
kowe.. lungo.. ninggalake janji..
   Em     A         D  A
janji.. sehidup semati..

D       A             Bm F#m
nadyan abot tak ikhlaske..
  G           A         D  D7
nadyan remuk ajur roso iki..
    G    A      F#m    Bm
tak dongake.. mugo.. kowe..
      Em      A         D
ora getun.. karo putusanmu..

Int. G A D..

Reff :
  G            A
 ora ngiro, bakal ngene
 F#m       Bm
 akhir cerito iki
 Em        A
 wis, wis uwis.. 
           D  D7
 tak ikhlaske..

  G            A
 ora ngiro, bakal ngene
 F#m          Bm
 tresnomu kanggo aku
 Em        A
 wis, wis uwis..
         D
 tak ikhlaske..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D D7
        G A F#m Bm
        Em A D..

D       A             Bm  F#m
nadyan abot tak ikhlaske..
  G           A         D  D7
nadyan remuk ajur roso iki..
    G    A      F#m    Bm
tak dongake.. mugo.. kowe..
      Em      A         D
ora getun.. karo putusanmu..

Int. G A D D7

Reff :
  G            A
 ora ngiro, bakal ngene
 F#m       Bm
 akhir cerito iki
 Em        A
 wis, wis uwis.. 
           D  D7
 tak ikhlaske..

  G            A
 ora ngiro, bakal ngene
 F#m          Bm
 tresnomu kanggo aku
 Em        A
 wis, wis uwis..
         D    D7
 tak ikhlaske..
 Em        A
 wis, wis uwis..
         D   
 tak ikhlaske..

Outro : D

Chord Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne


Lihat semua :
  • Chord Gedibal Songolikur
  • Chord Hip Hop Koplo
  •