Kunci Gitar Intan Chacha - Sayang Karo Kowe

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am..Dm..F G Am
        Am..Dm..F G Am..

            Am                G
karo kowe penak.. karo kowe penak..
            F       G         Am
karo kowe penak.. karo kowe penak..
                Am               G
sayang sayang sayang.. aku iki sayang..
              F        G           Am
sayang karo kowe.. rasane woenak tenan..

              Am                G
penak penak penak.. karo kowe penak..
                F        G         Am
sayang sayang sayang.. karo kowe sayang..
              Am               G
wonge sabar tenan.. ora cemburuan..
           F      G          Am
aku rono rene.. kowe ora nesuan..

Int. Dm G Am..

Reff :
          Am
 wedang jahe campur susu
         Am
 tanpo kowe aku lesu
         G       Am
 cintaku hanya padamu..
          Am
 wedang jahe campur madu
         Am
 tanpo kowe aku rindu
         G          Am
 cintaku hanya untukmu..

          Dm
 mangan gule campur sate
        Dm
 aku pancen tresno kowe
         Dm      Am
 lha iki terus kepiye..
          Dm
 mangan gule campur sate
        Dm
 aku pancen tresno kowe
      Dm          Am
 aku emoh karo liane..

Musik : Am..Dm..F G Am
        Am..Dm..F G Am..

            Am                G
karo kowe penak.. karo kowe penak..
            F       G         Am
karo kowe penak.. karo kowe penak
                Am               G
sayang sayang sayang.. aku iki sayang..
              F        G           Am
sayang karo kowe.. rasane woenak tenan..

              Am                G
penak penak penak.. karo kowe penak..
                F        G         Am
sayang sayang sayang.. karo kowe sayang..
              Am               G
wonge sabar tenan.. ora cemburuan..
           F      G          Am
aku rono rene.. kowe ora nesuan..

Int. Dm G Am..

Reff :
          Am
 wedang jahe campur susu
         Am
 tanpo kowe aku lesu
         G       Am
 cintaku hanya padamu..
          Am
 wedang jahe campur madu
         Am
 tanpo kowe aku rindu
         G          Am
 cintaku hanya untukmu..

          Dm
 mangan gule campur sate
        Dm
 aku pancen tresno kowe
         Dm      Am
 lha iki terus kepiye..
          Dm
 mangan gule campur sate
        Dm
 aku pancen tresno kowe
      Dm          Am
 aku emoh karo liane..

          Am
 wedang jahe campur susu
         Am
 tanpo kowe aku lesu
         G       Am
 cintaku hanya padamu..
          Am
 wedang jahe campur madu
         Am
 tanpo kowe aku rindu
         G          Am
 cintaku hanya untukmu..

          Dm
 mangan gule campur sate
        Dm
 aku pancen tresno kowe
         Dm      Am
 lha iki terus kepiye..
          Dm
 mangan gule campur sate
        Dm
 aku pancen tresno kowe
      Dm          Am
 aku emoh karo liane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm..Gm..Bb C Dm
        Dm..Gm..Bb C Dm..

            Dm                C
karo kowe penak.. karo kowe penak..
            Bb      C         Dm
karo kowe penak.. karo kowe penak..
                Dm               C
sayang sayang sayang.. aku iki sayang..
              Bb       C           Dm
sayang karo kowe.. rasane woenak tenan..

              Dm                C
penak penak penak.. karo kowe penak..
                Bb       C         Dm
sayang sayang sayang.. karo kowe sayang..
              Dm               C
wonge sabar tenan.. ora cemburuan..
           Bb     C          Dm
aku rono rene.. kowe ora nesuan..

Int. Gm C Dm..

Reff :
          Dm
 wedang jahe campur susu
         Dm
 tanpo kowe aku lesu
         C       Dm
 cintaku hanya padamu..
          Dm
 wedang jahe campur madu
         Dm
 tanpo kowe aku rindu
         C          Dm
 cintaku hanya untukmu..

          Gm
 mangan gule campur sate
        Gm
 aku pancen tresno kowe
         Gm      Dm
 lha iki terus kepiye..
          Gm
 mangan gule campur sate
        Gm
 aku pancen tresno kowe
      Gm          Dm
 aku emoh karo liane..

Musik : Dm..Gm..Bb C Dm
        Dm..Gm..Bb C Dm

            Dm                C
karo kowe penak.. karo kowe penak..
            Bb      C         Dm
karo kowe penak.. karo kowe penak
                Dm               C
sayang sayang sayang.. aku iki sayang..
              Bb       C           Dm
sayang karo kowe.. rasane woenak tenan..

              Dm                C
penak penak penak.. karo kowe penak..
                Bb       C         Dm
sayang sayang sayang.. karo kowe sayang..
              Dm               C
wonge sabar tenan.. ora cemburuan..
           Bb     C          Dm
aku rono rene.. kowe ora nesuan..

Int. Gm C Dm..

Reff :
          Dm
 wedang jahe campur susu
         Dm
 tanpo kowe aku lesu
         C       Dm
 cintaku hanya padamu..
          Dm
 wedang jahe campur madu
         Dm
 tanpo kowe aku rindu
         C          Dm
 cintaku hanya untukmu..

          Gm
 mangan gule campur sate
        Gm
 aku pancen tresno kowe
         Gm      Dm
 lha iki terus kepiye..
          Gm
 mangan gule campur sate
        Gm
 aku pancen tresno kowe
      Gm          Dm
 aku emoh karo liane..

          Dm
 wedang jahe campur susu
         Dm
 tanpo kowe aku lesu
         C       Dm
 cintaku hanya padamu..
          Dm
 wedang jahe campur madu
         Dm
 tanpo kowe aku rindu
         C          Dm
 cintaku hanya untukmu..

          Gm
 mangan gule campur sate
        Gm
 aku pancen tresno kowe
         Gm      Dm
 lha iki terus kepiye..
          Gm
 mangan gule campur sate
        Gm
 aku pancen tresno kowe
      Gm          Dm
 aku emoh karo liane..

Chord Intan Chacha - Sayang Karo Kowe


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •