Kunci Gitar Intan Cha Cha - Gak Masalah

Transpose:
Intro : Em Am..F G C..
        Em Am..F G C..

C      Em           Am
 tak suwun kowe ngerti
              F
ngerteni aku iki
G           C
sing sayang kowe..

C    Em         Am
 ojo kok gawe gelo
                F
aku sing kadung tresno
G          C
kudu ngertio..

Int. Em Am..F G C..
     Em Am..F G C..

Reff :
 C      Em        Am
  mergo tresnoku iki
             F
 terlanjur dalam
 G       C
 opo aku salah..

 Am                Em
  walau kadang dirimu
              F
 meragukan cintaku
 G        C
 aku ra masalah..

 Dm                     G
  pingin nyawang kowe seneng
                 Dm
 kudu sabar ra sepaneng
 G     C
 ora masalah..

Musik : C..
        Em Am..F G C..
        Em Am..F G C..

C      Em           Am
 tak suwun kowe ngerti
              F
ngerteni aku iki
G           C
sing sayang kowe..

C    Em         Am
 ojo kok gawe gelo
                F
aku sing kadung tresno
G          C
kudu ngertio..

Reff :
 C      Em        Am
  mergo tresnoku iki
             F
 terlanjur dalam
 G       C
 opo aku salah..

 Am                Em
  walau kadang dirimu
              F
 meragukan cintaku
 G        C
 aku ra masalah..

 Dm                     G
  pingin nyawang kowe seneng
                 Dm
 kudu sabar ra sepaneng
 G     C
 ora masalah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Fm..C# D# G#..
        Cm Fm..C# D# G#..

G#     Cm           Fm
 tak suwun kowe ngerti
              C#
ngerteni aku iki
D#          G#
sing sayang kowe..

G#   Cm         Fm
 ojo kok gawe gelo
                C#
aku sing kadung tresno
D#         G#
kudu ngertio..

Int. Cm Fm..C# D# G#..
     Cm Fm..C# D# G#..

Reff :
 G#     Cm        Fm
  mergo tresnoku iki
             C#
 terlanjur dalam
 D#      G#
 opo aku salah..

 Fm                Cm
  walau kadang dirimu
              C#
 meragukan cintaku
 D#       G#
 aku ra masalah..

 A#m                    D#
  pingin nyawang kowe seneng
                 A#m
 kudu sabar ra sepaneng
 D#    G#
 ora masalah..

Musik : G#..
        Cm Fm..C# D# G#..
        Cm Fm..C# D# G#..

G#     Cm           Fm
 tak suwun kowe ngerti
              C#
ngerteni aku iki
D#          G#
sing sayang kowe..

G#   Cm         Fm
 ojo kok gawe gelo
                C#
aku sing kadung tresno
D#         G#
kudu ngertio..

Reff :
 G#     Cm        Fm
  mergo tresnoku iki
             C#
 terlanjur dalam
 D#      G#
 opo aku salah..

 Fm                Cm
  walau kadang dirimu
              C#
 meragukan cintaku
 D#       G#
 aku ra masalah..

 A#m                    D#
  pingin nyawang kowe seneng
                 A#m
 kudu sabar ra sepaneng
 D#    G#
 ora masalah..

Chord Intan Cha Cha - Gak Masalah


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •