Kunci Gitar Intan Chacha - Isin Karo Bojone

Transpose:
Reff :
           G
 menyang pasar bengi-bengi
         G
 ndek e ewong dikangeni..
 C
 iki piye..
 D                      G
 wong tresno sak karepe dewe..

           G
 godong clipir godong mlinjo
          G
 sing dipikir nduwe bojo..
 C
 nduwe bojo..
      D                   G
 sing dipikir wis nduwe bojo..

Intro : G D Em Bm
        C G Am D G..

           G             D
ngomonge kangen.. aku yo kangen
          Em            Bm
ngomone pingin.. aku yo pingin..
C                 G
pingin disayangi, pingin dicintai
Am                D
pingin sing kuw-kuwi..

           G             D
ngomonge sayang.. aku yo sayang
            Em          Bm
ngomonge cinta.. aku yo cinta..
C                  G
ora tak ungkapne.. isin tak omongne
Am            D                 G
mung siji rasane... isin karo bojone..

Int. Am D G..

Reff :
           G
 menyang pasar bengi-bengi
         G
 ndek e ewong dikangeni..
 C
 iki piye..
 D                      G
 wong tresno sak karepe dewe..

           G
 godong clipir godong mlinjo
          G
 sing dipikir nduwe bojo..
 C
 nduwe bojo..
      D                   G
 sing dipikir wis nduwe bojo..

Musik : G D Em Bm
        C G Am D G
        G D Em Bm
        C G Am D G..

           G             D
ngomonge kangen.. aku yo kangen
          Em            Bm
ngomone pingin.. aku yo pingin..
C                 G
pingin disayangi, pingin dicintai
Am                D
pingin sing kuw-kuwi..

           G             D
ngomonge sayang.. aku yo sayang
            Em          Bm
ngomonge cinta.. aku yo cinta..
C                  G
ora tak ungkapne.. isin tak omongne
Am            D                 G
mung siji rasane... isin karo bojone..

Int. Am D G..

Reff :
           G
 menyang pasar bengi-bengi
         G
 ndek e ewong dikangeni..
 C
 iki piye..
 D                      G
 wong tresno sak karepe dewe..

           G
 godong clipir godong mlinjo
          G
 sing dipikir nduwe bojo..
 C
 nduwe bojo..
      D                   G
 sing dipikir wis nduwe bojo..

           G
 menyang pasar bengi-bengi
        G
 ndek e ewong dikangeni..
 C
 iki piye..
 D                      G
 wong tresno sak karepe dewe..

           G
 godong clipir godong mlinjo
          G
 sing dipikir nduwe bojo..
 C
 nduwe bojo..
      D                   G
 sing dipikir wis nduwe bojo..

Chord Intan Chacha - Isin Karo Bojone


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •