Kunci Gitar Intan Chacha - Nyawang Storymu (Dj Kentrung)

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C

C         G
Mas aku pengen ngomong
Am               Em
yen aku tresno kowe
      F            C
sak tenane ning atiku
    Dm    G
ora ono liane..

C         G
Percoyo karo aku
Am                Em
tresnoku kadung jeru 
    F               C
sedelo ra weruh guyumu
Dm         G
bingung atiku..

F       G          C  Am
 Demi kowe tak lakoni..
F          G         C
 mencintai sepenuh hati..
F       G          C  Am
 demi kowe tak belani..
F        G           C
 cintaku takkan terbagi..

Reff :
     Am           Em
 Aku ra gampang lali
       F             C
 tresnomu sing ning ati
       F    G         C
 tak jogo.. tumekan saiki..

         Am         Em
 Mung nyawang story mu
        F         C
 wes nyenengke atiku
     F             G         C
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C

C         G
Percoyo karo aku
Am                Em
tresnoku kadung jeru 
    F               C
sedelo ra weruh guyumu
Dm         G
bingung atiku..

F       G          C  Am
 Demi kowe tak lakoni..
F          G         C
 mencintai sepenuh hati..
F       G          C  Am
 demi kowe tak belani..
F        G           C
 cintaku takkan terbagi..

Reff :
     Am           Em
 Aku ra gampang lali
       F             C
 tresnomu sing ning ati
       F    G         C
 tak jogo.. tumekan saiki..

         Am         Em
 Mung nyawang story mu
        F         C
 wes nyenengke atiku
     F             G         C
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..

     Am           Em
 Aku ra gampang lali
       F             C
 tresnomu sing ning ati
       F    G         C
 tak jogo.. tumekan saiki..

         Am         Em
 Mung nyawang story mu
        F         C
 wes nyenengke atiku
     F             G         C
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..
     F             G         C
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G

G         D
Mas aku pengen ngomong
Em               Bm
yen aku tresno kowe
      C            G
sak tenane ning atiku
    Am    D
ora ono liane..

G         D
Percoyo karo aku
Em                Bm
tresnoku kadung jeru 
    C               G
sedelo ra weruh guyumu
Am         D
bingung atiku..

C       D          G Em
 Demi kowe tak lakoni..
C          D         G
 mencintai sepenuh hati..
C       D          G Em
 demi kowe tak belani..
C        D           G
 cintaku takkan terbagi..

Reff :
     Em           Bm
 Aku ra gampang lali
       C             G
 tresnomu sing ning ati
       C    D         G
 tak jogo.. tumekan saiki..

         Em         Bm
 Mung nyawang story mu
        C         G
 wes nyenengke atiku
     C             D         G
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..

Musik : G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G

G         D
Percoyo karo aku
Em                Bm
tresnoku kadung jeru 
    C               G
sedelo ra weruh guyumu
Am         D
bingung atiku..

C       D          G Em
 Demi kowe tak lakoni..
C          D         G
 mencintai sepenuh hati..
C       D          G Em
 demi kowe tak belani..
C        D           G
 cintaku takkan terbagi..

Reff :
     Em           Bm
 Aku ra gampang lali
       C             G
 tresnomu sing ning ati
       C    D         G
 tak jogo.. tumekan saiki..

         Em         Bm
 Mung nyawang story mu
        C         G
 wes nyenengke atiku
     C             D         G
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..

     Em           Bm
 Aku ra gampang lali
       C             G
 tresnomu sing ning ati
       C    D         G
 tak jogo.. tumekan saiki..

         Em         Bm
 Mung nyawang story mu
        C         G
 wes nyenengke atiku
     C             D         G
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..
     C             D         G
 aku pengen.. kowe dadi jodohku..

Chord Intan Chacha - Nyawang Storymu (Dj Kentrung)


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •