Kunci Gitar Intan Chacha - Sruntal Sruntul Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 5

Intro : Am Dm G..Em Am..

                   Am
ngombe degan awan awan
                Dm
degane krambile ijo..
G
 ngomonge iseh dewekan
       Em      Am
tibake anake loro..

                   Am
ngombe degan awan awan
               Dm
dicampuri karo dawet..
G
 saktenane aku sayang
      Em        Am
tapi aku emoh ruwet..

                   Am
ngombe degan awan awan
                    Dm
bakule ning pinggir dalan..
G
 kadung karo kowe nyaman
       Em          Am
tibake yo mung rayuan..

                    Am
ngombe dengan awan awan
                 Dm
dicampuri gulo tebu..
G
 ngomonge manis tenanan
      Em       Am
rayuanmu karo aku..

Reff :
         G                   C
 uwis usume aktinge koyo tenanan..
          G                       C
 lah bisnise jare ning luar negerian..
             G                         C
 sruntal sruntul ning singapore lan taiwan..
          G                   Am..
 lah tibake kowe kuwi gabut tenan..

Musik : Am Dm G..Em Am..

                   Am
ngombe degan awan awan
                Dm
degane krambile ijo..
G
 ngomonge iseh dewekan
       Em      Am
tibake anake loro..

                   Am
ngombe degan awan awan
               Dm
dicampuri karo dawet..
G
 saktenane aku sayang
      Em        Am
tapi aku emoh ruwet..

                   Am
ngombe degan awan awan
                    Dm
bakule ning pinggir dalan..
G
 kadung karo kowe nyaman
       Em          Am
tibake yo mung rayuan..

                    Am
ngombe dengan awan awan
                 Dm
dicampuri gulo tebu..
G
 ngomonge manis tenanan
      Em       Am
rayuanmu karo aku..

Reff :
         G                   C
 uwis usume aktinge koyo tenanan..
          G                       C
 lah bisnise jare ning luar negerian..
             G                         C
 sruntal sruntul ning singapore lan taiwan..
          G                   Am..
 lah tibake kowe kuwi gabut tenan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Gm C..Am Dm..

                   Dm
ngombe degan awan awan
                Gm
degane krambile ijo..
C
 ngomonge iseh dewekan
       Am      Dm
tibake anake loro..

                   Dm
ngombe degan awan awan
               Gm
dicampuri karo dawet..
C
 saktenane aku sayang
      Am        Dm
tapi aku emoh ruwet..

                   Dm
ngombe degan awan awan
                    Gm
bakule ning pinggir dalan..
C
 kadung karo kowe nyaman
       Am          Dm
tibake yo mung rayuan..

                    Dm
ngombe dengan awan awan
                 Gm
dicampuri gulo tebu..
C
 ngomonge manis tenanan
      Am       Dm
rayuanmu karo aku..

Reff :
         C                   F
 uwis usume aktinge koyo tenanan..
          C                       F
 lah bisnise jare ning luar negerian..
             C                         F
 sruntal sruntul ning singapore lan taiwan..
          C                   Dm..
 lah tibake kowe kuwi gabut tenan..

Musik : Dm Gm C..Am Dm..

                   Dm
ngombe degan awan awan
                Gm
degane krambile ijo..
C
 ngomonge iseh dewekan
       Am      Dm
tibake anake loro..

                   Dm
ngombe degan awan awan
               Gm
dicampuri karo dawet..
C
 saktenane aku sayang
      Am        Dm
tapi aku emoh ruwet..

                   Dm
ngombe degan awan awan
                    Gm
bakule ning pinggir dalan..
C
 kadung karo kowe nyaman
       Am          Dm
tibake yo mung rayuan..

                    Dm
ngombe dengan awan awan
                 Gm
dicampuri gulo tebu..
C
 ngomonge manis tenanan
      Am       Dm
rayuanmu karo aku..

Reff :
         C                   F
 uwis usume aktinge koyo tenanan..
          C                       F
 lah bisnise jare ning luar negerian..
             C                         F
 sruntal sruntul ning singapore lan taiwan..
          C                   Dm..
 lah tibake kowe kuwi gabut tenan..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Sruntal Sruntul


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •