Kunci Gitar Dara Fu - Mbiyen Tak Sayang

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Reff :
 C                 F         G
  yen neng langit ono.. lin..tang
                Em               Am
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Dm               G
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
             C
 najan ati perih..

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

           F            G
ing wengi iki.. aku kelingan..
            Em              Am
cah manis kuwi.. mbiyen tak sayang..
         Dm             G
jebule lungo.. ra ono kabar..
              C
ninggalno kenangan..

          F              G
wes tak cobo.. hapus kenangan..
          Em            Am         
senajan kadang.. iseh kelingan..
             Dm                 G
pancen ra gampang.. nglalekno kowe..
                C
sing mbiyen tak sayang..

Reff :
                  F         G
 yen neng langit ono.. lin..tang
                Em               Am
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Dm             G
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
             C
 najan ati perih.. ho woo..

                  F         G
 yen neng langit ono.. lin..tang
                Em               Am
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Dm               G
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
           C
 najan ati perih..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

        F                G
wes tak cobo.. hapus kenangan..
        Em                Am         
senajan kadang.. iseh kelingan..
             Dm                 G
pancen ra gampang.. nglalekno kowe..
                C
sing mbiyen tak sayang..

Reff :
                  F         G
 yen neng langit ono.. lin..tang
                Em             Am
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Dm               G
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
             C
 najan ati perih.. ho woo..

                  F         G
 yen neng langit ono.. lin..tang
               Em                Am
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Dm               G
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
           C     Em
 najan ati perih..
              Dm               G
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
           C
 najan ati perih..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
 D                 G         A
  yen neng langit ono.. lin..tang
                F#m              Bm
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Em               A
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
             D
 najan ati perih..

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..

           G            A
ing wengi iki.. aku kelingan..
            F#m             Bm
cah manis kuwi.. mbiyen tak sayang..
         Em             A
jebule lungo.. ra ono kabar..
              D
ninggalno kenangan..

          G              A
wes tak cobo.. hapus kenangan..
          F#m           Bm         
senajan kadang.. iseh kelingan..
             Em                 A
pancen ra gampang.. nglalekno kowe..
                D
sing mbiyen tak sayang..

Reff :
                  G         A
 yen neng langit ono.. lin..tang
                F#m              Bm
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Em             A
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
             D
 najan ati perih.. ho woo..

                  G         A
 yen neng langit ono.. lin..tang
                F#m              Bm
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Em               A
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
           D
 najan ati perih..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..

        G                A
wes tak cobo.. hapus kenangan..
        F#m               Bm         
senajan kadang.. iseh kelingan..
             Em                 A
pancen ra gampang.. nglalekno kowe..
                D
sing mbiyen tak sayang..

Reff :
                  G         A
 yen neng langit ono.. lin..tang
                F#m            Bm
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Em               A
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
             D
 najan ati perih.. ho woo..

                  G         A
 yen neng langit ono.. lin..tang
               F#m               Bm
 padangono ati iki.. sing suwe sepi..
              Em               A
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
           D     F#m
 najan ati perih..
              Em               A
 wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
           D
 najan ati perih..
Facebook
Twitter

Chord Dara Fu - Mbiyen Tak Sayang


Lihat semua :
  • Chord Dara Fu
  •