Kunci Gitar Dara Fu - Aku Sayang Kowe

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C Fm C Fm

C                         F     -Em
tak titipne lintang lan rembulan..
Dm                      G
roso kangenku marang sliramu..
Em                  Am
amergo kelingan.. endahe parasmu
  Dm                    G
bisone.. mung nyawang fotomu..

C                     F    -Em
sayang rungokno suoro atiku..
Dm                         G
aku ngempet kangen nandang rindu
Em              Am
mugo roso iki.. biso dadi nyoto
       Dm           G      C  G
tulung tresnoku ojo disio-sio..

Reff :
      C                  F
 mung siji.. kang dadi impenku
      Dm               G
 sesandingan.. karo sliramu
      C                 F
 panyuwunku.. tulus lan suci
      Dm                G
 mugo kowe.. biso njogo ati..
     C
 oh sayangku..

Musik : Am  Em  F G C
        Dm  Em  Dm G C G

C                         F
tak titipne lintang lan rembulan..
Dm                     G
roso kangenku marang sliramu..
Em                Am
amergo kelingan.. endahe parasmu
  Dm                  G
bisone mung nyawang fotomu..

  C                   F
sayang rungokno suoro atiku..
Dm                         G
aku ngempet kangen nandang rindu..
Em              Am
mugo roso iki.. biso dadi nyoto
       Dm           G      C  G
tulung tresnoku ojo disio-sio..

Reff :
      C                  F
 mung siji.. kang dadi impenku
      Dm               G
 sesandingan.. karo sliramu
      C                 F
 panyuwunku.. tulus lan suci
      Dm                G
 mugo kowe.. biso njogo ati..
     C      G
 oh sayangku..

      C                  F
 mung siji.. kang dadi impenku
      Dm               G
 sesandingan.. karo sliramu
      C                 F
 panyuwunku.. tulus lan suci
      Dm                G
 mugo kowe.. biso njogo ati..
     C      F  Fm     C
 oh sayangku.. oh.. sayangku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# G#m D# G#m

D#                        G#     -Gm
tak titipne lintang lan rembulan..
Fm                      A#
roso kangenku marang sliramu..
Gm                  Cm
amergo kelingan.. endahe parasmu
  Fm                    A#
bisone.. mung nyawang fotomu..

D#                    G#   -Gm
sayang rungokno suoro atiku..
Fm                         A#
aku ngempet kangen nandang rindu
Gm              Cm
mugo roso iki.. biso dadi nyoto
       Fm           A#    D#  A#
tulung tresnoku ojo disio-sio..

Reff :
      D#                 G#
 mung siji.. kang dadi impenku
      Fm               A#
 sesandingan.. karo sliramu
      D#                G#
 panyuwunku.. tulus lan suci
      Fm                A#
 mugo kowe.. biso njogo ati..
     D#
 oh sayangku..

Musik : Cm  Gm  G# A# D#
        Fm  Gm  Fm A# D# A#

D#                        G#
tak titipne lintang lan rembulan..
Fm                     A#
roso kangenku marang sliramu..
Gm                Cm
amergo kelingan.. endahe parasmu
  Fm                  A#
bisone mung nyawang fotomu..

  D#                  G#
sayang rungokno suoro atiku..
Fm                         A#
aku ngempet kangen nandang rindu..
Gm              Cm
mugo roso iki.. biso dadi nyoto
       Fm           A#    D#  A#
tulung tresnoku ojo disio-sio..

Reff :
      D#                 G#
 mung siji.. kang dadi impenku
      Fm               A#
 sesandingan.. karo sliramu
      D#                G#
 panyuwunku.. tulus lan suci
      Fm                A#
 mugo kowe.. biso njogo ati..
     D#     A#
 oh sayangku..

      D#                 G#
 mung siji.. kang dadi impenku
      Fm               A#
 sesandingan.. karo sliramu
      D#                G#
 panyuwunku.. tulus lan suci
      Fm                A#
 mugo kowe.. biso njogo ati..
     D#     G# G#m    D#
 oh sayangku.. oh.. sayangku..

Chord Dara Fu - Aku Sayang Kowe


Lihat semua :
  • Chord Dara Fu
  •