Kunci Gitar Intan Chacha - Mantanku Sayang

Transpose:
Intro : C G Am Em
        C G C G..

C            G
 kowe tak telfon-telfon..
Am          Em
 kowe tak inbox-inbox..
F       G         C
 mergo aku iseh sayang..

C          G
 senajan kowe mantan..
Am        Em
 tapi aku seh sayang
F        G         C
 cintamu masih kuharapkan..

Int. G Am Em F
     C Dm G.

Reff :
 Am
  saben bengi tak telfon..
 Em                  F
  saben bengi tak inbox..
        G        C
 pingin ngomong sayang..

 Am                  Em
  jare kowe uwis tunangan..
                  F
 opo wis ning pelaminan..
 G        C
 aku ra paham..

 Dm           G
  kanggo kowe sang mantan..
 Em            Am
  sing wis tau tak sayang
     Dm        G
 yen ra sido tunangan
      C
 ayo balikan..

Musik : C G Am Em
        C G C G..

C            G
 kowe tak telfon-telfon..
Am          Em
 kowe tak inbox-inbox..
F       G         C
 mergo aku iseh sayang..

C          G
 senajan kowe mantan..
Am        Em
 tapi aku seh sayang
F        G         C
 cintamu masih kuharapkan..

Int. G Am Em F
     C Dm G

Reff :
 Am
  saben bengi tak telfon..
 Em                  F
  saben bengi tak inbox..
        G        C
 pingin ngomong sayang..

 Am                  Em
  jare kowe uwis tunangan..
                  F
 opo wis ning pelaminan..
 G        C
 aku ra paham..

 Am
  saben bengi tak telfon..
 Em                  F
  saben bengi tak inbox..
        G        C
 pingin ngomong sayang..

 Am                  Em
  jare kowe uwis tunangan..
                  F        
 opo wis ning pelaminan..
 G        C
 aku ra paham..

 Dm           G
  kanggo kowe sang mantan..
 Em            Am
  sing wis tau tak sayang
     Dm        G
 yen ra sido tunangan
      C
 ayo balikan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D Em Bm
        G D G  D..

G            D
 kowe tak telfon-telfon..
Em          Bm
 kowe tak inbox-inbox..
C       D         G
 mergo aku iseh sayang..

G          D
 senajan kowe mantan..
Em        Bm
 tapi aku seh sayang
C        D         G
 cintamu masih kuharapkan..

Int. D Em Bm C
     G Am D

Reff :
 Em
  saben bengi tak telfon..
 Bm                  C
  saben bengi tak inbox..
        D        G
 pingin ngomong sayang..

 Em                  Bm
  jare kowe uwis tunangan..
                  C
 opo wis ning pelaminan..
 D        G
 aku ra paham..

 Am           D
  kanggo kowe sang mantan..
 Bm            Em
  sing wis tau tak sayang
     Am        D
 yen ra sido tunangan
      G
 ayo balikan..

Musik : G D Em Bm
        G D G  D..

G            D
 kowe tak telfon-telfon..
Em          Bm
 kowe tak inbox-inbox..
C       D         G
 mergo aku iseh sayang..

G          D
 senajan kowe mantan..
Em        Bm
 tapi aku seh sayang
C        D         G
 cintamu masih kuharapkan..

Int. D Em Bm C
     G Am D

Reff :
 Em
  saben bengi tak telfon..
 Bm                  C
  saben bengi tak inbox..
        D        G
 pingin ngomong sayang..

 Em                  Bm
  jare kowe uwis tunangan..
                  C
 opo wis ning pelaminan..
 D        G
 aku ra paham..

 Em
  saben bengi tak telfon..
 Bm                  C
  saben bengi tak inbox..
        D        G
 pingin ngomong sayang..

 Em                  Bm
  jare kowe uwis tunangan..
                  C        
 opo wis ning pelaminan..
 D        G
 aku ra paham..

 Am           D
  kanggo kowe sang mantan..
 Bm            Em
  sing wis tau tak sayang
     Am        D
 yen ra sido tunangan
      G
 ayo balikan..

Chord Intan Chacha - Mantanku Sayang


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •