Kunci Gitar Intan Chacha Ft. Adi Gaclex - Kakean Pacar

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am C Dm Am
        Am C Dm Am..

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
 yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
             (Am)
(mesakne diapusi dek..)

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
              Am
(mesakne diapusi dek..)

Reff :
 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

Musik : Am C Dm Am
        Am C Dm Am..

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
             (Am)
(mesakne diapusi dek..)

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
              Am
(mesakne diapusi dek..)

Reff :
 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

Outro : Dm..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm F Gm Dm
        Dm F Gm Dm..

Dm
 yen pancen kowe sayang
Dm         F
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Dm
(lekase suwe suwe nglarani..)
 yen wes ono sing anyar
             C
sing lawas lali..
               Dm
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            F
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Dm
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           C
gawe loro ati..
             (Dm)
(mesakne diapusi dek..)

Dm
 yen pancen kowe sayang
Dm         F
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Dm
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             C
sing lawas lali..
               Dm
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            F
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Dm
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           C
gawe loro ati..
              Dm
(mesakne diapusi dek..)

Reff :
 Dm                              Am
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Dm
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Am
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             Bb
 akeh contone awale manis omonge..
       C         Dm
 waleh golek liyane..

Musik : Dm F Gm Dm
        Dm F Gm Dm..

Dm
 yen pancen kowe sayang
Dm         F
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Dm
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             C
sing lawas lali..
               Dm
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            F
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Dm
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           C
gawe loro ati..
             (Dm)
(mesakne diapusi dek..)

Dm
 yen pancen kowe sayang
Dm         F
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Dm
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             C
sing lawas lali..
               Dm
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            F
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Dm
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           C
gawe loro ati..
              Dm
(mesakne diapusi dek..)

Reff :
 Dm                              Am
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Dm
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Am
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             Bb
 akeh contone awale manis omonge..
       C         Dm
 waleh golek liyane..

 Dm                              Am
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Dm
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Am
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             Bb
 akeh contone awale manis omonge..
       C         Dm
 waleh golek liyane..

 Dm                              Am
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Dm
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Am
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             Bb
 akeh contone awale manis omonge..
       C         Dm
 waleh golek liyane..

 Dm                              Am
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Dm
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Am
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             Bb
 akeh contone awale manis omonge..
       C         Dm
 waleh golek liyane..

Outro : Gm..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha Ft. Adi Gaclex - Kakean Pacar


Lihat semua :
  • Chord Adi Gaclex
  • Chord Intan Chacha
  •