Kunci Gitar Intan Chacha - Minggato

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am Dm G C
        Am Dm F E
        Am Dm G C
        Am Dm F E..

             Dm                 Am
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             E                     Am
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              Dm                       Am
wes cukup semene mending kowe tak lalekne
                E
neng njobo seh akeh
                     Am
sing luwih apik soko kowe..

      G                  C
yen susah curhatmu karo aku
          Dm               Am
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      G                   C
yen seneng kok kowe lali aku
         Dm                F
malah gandheng karo sing liyo..
              E         
gawe panas atiku..

Reff :
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
       G           C
 wes cukup semene aku ke loro loro
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
    G             C
 atiku saiki uwis ikhlas legowo..

       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
       G           C
 wes cukup semene aku ke loro loro
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
    G             E
 atiku saiki uwis ikhlas legowo..

Musik : Am Dm G C
        Am Dm F E
        Am Dm G C
        Am Dm F E..

             Dm                 Am
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             E                     Am
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              Dm                       Am
wes cukup semene mending kowe tak lalekne
                E
neng njobo seh akeh
                     Am
sing luwih apik soko kowe..

      G                  C
yen susah curhatmu karo aku
          Dm               Am
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      G                   C
yen seneng kok kowe lali aku
         Dm                F
malah gandheng karo sing liyo..
              E         
gawe panas atiku..

Reff :
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
       G           C
 wes cukup semene aku ke loro loro
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
    G             C
 atiku saiki uwis ikhlas legowo..

       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
       G           C
 wes cukup semene aku ke loro loro
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
    G             E
 atiku saiki uwis ikhlas legowo..

       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
       G           C
 wes cukup semene aku ke loro loro
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
    G             C
 atiku saiki uwis ikhlas legowo..

       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
       G           C
 wes cukup semene aku ke loro loro
       Am               Dm
 minggato minggato kowe karo sing liyo
    G             E
 atiku saiki uwis ikhlas legowo..

Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Minggato


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •