Kunci Gitar Intan Chacha - Sambel Terong

Transpose:
Reff :
         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan..
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan..
        F            C
 iki ngono demi keamanan..
        G                   C
 bojone uwong jangan dipikirkan..

         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan..
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan..
         F            C
 kebeh kuwi demi keamanan..
        G                C
 bojone uwong jangan diharapkan..

Intro : Am..G..F G Am
        Am..G..F G Am..

         Am
sambel terong enak rasane..
      Am           G
ojo lali tambah tempene..
        G
bojone uwong jare semangate..
             F             Am
lha sing perawan terus kepiye..

         Am
sambel terong pedes rasane..
      Am          G
ojo lali tambah tahune..
        G
bojone uwong ojo dipikirne..
        F               Am
rumangsamu melu ngerabekne..

Int. G..Am..G..C..

Reff :
         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan..
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan..
        F            C
 iki ngono demi keamanan..
        G                   C
 bojone uwong jangan dipikirkan..

         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan..
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan..
         F            C
 kebeh kuwi demi keamanan..
        G                C
 bojone uwong jangan diharapkan..

Musik : Am..G..F G Am
        Am..G..F G Am..

         Am
sambel terong enak rasane..
      Am           G
ojo lali tambah tempene..
        G
bojone uwong jare semangate..
             F             Am
lha sing perawan terus kepiye..

         Am
sambel terong pedes rasane..
      Am          G
ojo lali tambah tahune..
        G
bojone uwong ojo dipikirne..
        F               Am
rumangsamu melu ngerabekne..

Int. G..Am..G..C..

Reff :
         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan..
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan..
        F            C
 iki ngono demi keamanan..
        G                   C
 bojone uwong jangan dipikirkan..

         F                C
 iki lagune mung lagu dolanan..
         G            C
 mergo suwe ora tanggapan..
         F            C
 kebeh kuwi demi keamanan..
        G                C
 bojone uwong jangan diharapkan..
        G                C
 bojone uwong jangan dipikirkan..

Chord Intan Chacha - Sambel Terong


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •