Kunci Gitar Intan Chacha - Tonggo Dewe

Transpose:
Capo di fret 3

Reff :
   F             C
 masio ireng rupane..
             G
 lha sing penting 
                  C
 sregep nyambut gawe..
   F              C
 rodok gendut awake..
       G         C
 tapi aku sayang kowe..

   F              C
 bene podo ngomongne..
          G               C
 penting aku iki nyante wae..
   F            C
 jare pacarku lemu..
           G         C
 ireng rupane tonggo dewe..

Intro : Am..Am Dm
        Dm..G Am
        Am
         pacarku tonggo dewe..
        Am                Dm
         pacarku tonggo dewe..
        Dm
         pacarku tonggo dewe..
        G                 Am
         pacarku tonggo dewe..

  Am
piker kalem kalem
 Am        G
ojo buru buru..
          G
nggolek bojo mileh sing temen
        F               Am
wonge sopan ning bapak ibu..

 Am
usume sing ngganteng..
   Am        G
nyuwune ini itu..
  G  
bene rodok lemu
          F                Am
sregep kerjo ora gampang nesu..

Int. F G Am..
     F G Am..

Reff :
   F             C
 masio ireng rupane..
             G
 lha sing penting 
                  C
 sregep nyambut gawe..
   F              C
 rodok gendut awake..
       G         C
 tapi aku sayang kowe..

   F              C
 bene podo ngomongne..
          G               C
 penting aku iki nyante wae..
   F            C
 jare pacarku lemu..
           G         C
 ireng rupane tonggo dewe..

Musik : Am..Am Dm
        Dm..G Am
        Am
         pacarku tonggo dewe..
        Am                Dm
         pacarku tonggo dewe..
        Dm  
         pacarku tonggo dewe..
        G                 Am
         pacarku tonggo dewe..

  Am
piker kalem kalem
 Am        G
ojo buru buru..
          G
nggolek bojo mileh sing temen
        F               Am
wonge sopan ning bapak ibu..

 Am
usume sing ngganteng..
   Am        G
nyuwune ini itu..
  G
bene rodok lemu
          F                Am
sregep kerjo ora gampang nesu..

Int. F G Am..
     F G Am..

Reff :
   F             C
 masio ireng rupane..
             G
 lha sing penting 
                 C
 sregep nyambut gawe..
   F              C
 rodok gendut awake..
       G         C
 tapi aku sayang kowe..

   F              C
 bene podo ngomongne..
          G               C
 penting aku iki nyante wae..
   F            C
 jare pacarku lemu..
           G         C
 ireng rupane tonggo dewe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
   G#            D#
 masio ireng rupane..
             A#
 lha sing penting 
                  D#
 sregep nyambut gawe..
   G#             D#
 rodok gendut awake..
       A#        D#
 tapi aku sayang kowe..

   G#             D#
 bene podo ngomongne..
          A#              D#
 penting aku iki nyante wae..
   G#           D#
 jare pacarku lemu..
           A#        D#
 ireng rupane tonggo dewe..

Intro : Cm..Cm Fm
        Fm.. A# Cm
        Cm
         pacarku tonggo dewe..
        Cm                Fm
         pacarku tonggo dewe..
        Fm
         pacarku tonggo dewe..
        A#                Cm
         pacarku tonggo dewe..

  Cm
piker kalem kalem
 Cm        A#
ojo buru buru..
          A#
nggolek bojo mileh sing temen
        G#              Cm
wonge sopan ning bapak ibu..

 Cm
usume sing ngganteng..
   Cm        A#
nyuwune ini itu..
  A#  
bene rodok lemu
          G#               Cm
sregep kerjo ora gampang nesu..

Int. G# A# Cm..
     G# A# Cm..

Reff :
   G#            D#
 masio ireng rupane..
             A#
 lha sing penting 
                  D#
 sregep nyambut gawe..
   G#             D#
 rodok gendut awake..
       A#        D#
 tapi aku sayang kowe..

   G#             D#
 bene podo ngomongne..
          A#              D#
 penting aku iki nyante wae..
   G#           D#
 jare pacarku lemu..
           A#        D#
 ireng rupane tonggo dewe..

Musik : Cm..Cm Fm
        Fm..A# Cm
        Cm
         pacarku tonggo dewe..
        Cm                Fm
         pacarku tonggo dewe..
        Fm 
         pacarku tonggo dewe..
        A#                Cm
         pacarku tonggo dewe..

  Cm
piker kalem kalem
 Cm        A#
ojo buru buru..
          A#
nggolek bojo mileh sing temen
        G#              Cm
wonge sopan ning bapak ibu..

 Cm
usume sing ngganteng..
   Cm        A#
nyuwune ini itu..
  A#
bene rodok lemu
          G#               Cm
sregep kerjo ora gampang nesu..

Int. G# A# Cm..
     G# A# Cm..

Reff :
   G#            D#
 masio ireng rupane..
             A#
 lha sing penting 
                 D#
 sregep nyambut gawe..
   G#             D#
 rodok gendut awake..
       A#        D#
 tapi aku sayang kowe..

   G#             D#
 bene podo ngomongne..
          A#              D#
 penting aku iki nyante wae..
   G#           D#
 jare pacarku lemu..
           A#        D#
 ireng rupane tonggo dewe..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Tonggo Dewe


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •