Kunci Gitar Intan Chacha - Sambel Korek

Transpose:
Intro : C..Am..F G C..
        C..Am..F G C..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesuk ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
    F            G
rasane pengen ndemek..
          C
nyawang kowe aduh manise..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesuk ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
      F             G
sayangku ra entek-entek..
         C
kanggo kowe selawase..

Int. C..Am..F G C..

Reff :
 F      G           Em        Am
  ora ribet.. tresnoku karo kowe..
         F                   G
 kalem-kalem.. penting gawe ayem..
 F      G           Em        Am
  ora ruwet.. tresnoku karo kowe..
        F                  G
 kowe sayang.. aku luweh sayang..
              C
 ojo dinggo dolanan..

Musik : C..Am..F G C..
        C..Am..F G C..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesuk ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
    F            G
rasane pengen ndemek..
          C
nyawang kowe aduh manise..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesok ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
      F             G
sayangku ra entek-entek..
         C
kanggo kowe selawase..

Int. C..Am..F G C..

Reff :
 F      G           Em        Am
  ora ribet.. tresnoku karo kowe..
         F                   G
 kalem-kalem.. penting gawe ayem..
 F      G           Em        Am
  ora ruwet.. tresnoku karo kowe..
        F                  G
 kowe sayang.. aku luweh sayang..
              C
 ojo dinggo dolanan..

Outro : F...

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..F#m..D E A..
        A..F#m..D E A..

     A
sambele korek..
       C#m
dicampuri karo pete..
       D         E
mbesuk ngantio tuwek..
      A
aku sayang karo kowe..

    A
lawuhe peyek..
       C#m
ditambahi jangan pare..
    D            E
rasane pengen ndemek..
          A
nyawang kowe aduh manise..

     A
sambele korek..
       C#m
dicampuri karo pete..
       D         E
mbesuk ngantio tuwek..
      A
aku sayang karo kowe..

    A
lawuhe peyek..
       C#m
ditambahi jangan pare..
      D             E
sayangku ra entek-entek..
         A
kanggo kowe selawase..

Int. A..F#m..D E A..

Reff :
 D      E           C#m       F#m
  ora ribet.. tresnoku karo kowe..
         D                   E
 kalem-kalem.. penting gawe ayem..
 D      E           C#m       F#m
  ora ruwet.. tresnoku karo kowe..
        D                  E
 kowe sayang.. aku luweh sayang..
              A
 ojo dinggo dolanan..

Musik : A..F#m..D E A..
        A..F#m..D E A..

     A
sambele korek..
       C#m
dicampuri karo pete..
       D         E
mbesuk ngantio tuwek..
      A
aku sayang karo kowe..

    A
lawuhe peyek..
       C#m
ditambahi jangan pare..
    D            E
rasane pengen ndemek..
          A
nyawang kowe aduh manise..

     A
sambele korek..
       C#m
dicampuri karo pete..
       D         E
mbesok ngantio tuwek..
      A
aku sayang karo kowe..

    A
lawuhe peyek..
       C#m
ditambahi jangan pare..
      D             E
sayangku ra entek-entek..
         A
kanggo kowe selawase..

Int. A..F#m..D E A..

Reff :
 D      E           C#m       F#m
  ora ribet.. tresnoku karo kowe..
         D                   E
 kalem-kalem.. penting gawe ayem..
 D      E           C#m       F#m
  ora ruwet.. tresnoku karo kowe..
        D                  E
 kowe sayang.. aku luweh sayang..
              A
 ojo dinggo dolanan..

Outro : D...

Chord Intan Chacha - Sambel Korek


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •