Kunci Gitar Intan Chacha - Mantan Piye Kabare

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C..F C
        F C G C G..

      C        G         Am
sak tenane aku seh kepikiran..
Dm        G             C
 karo koe wong sing tak sayang..
      C         G          Am
dalan sawah ono kulon prapatan..
Dm            G         C
 mlaku bareng karo sampean..

      F             G
yen kangen kudu ditahan..
       C            Am
nunggu yen uwes gajian..
    F            G        C
ketemu wae.. senenge ra karuan..

       F             G
durung usum facebook'an..
       C             Am
durung usun whatsapp'an..
    F           G         C
cerito tresno.. lapan puluhan..

Int. F G C Am
     F G C..

Reff :
 F        C
 kaline bening..
           F            C
 dinggo mancing akeh iwake..
 F        C
 aku seh eleng..
         G            C
 biyen pacaran karo kowe..

 F        C
 kaline bening..
           F            C
 dinggo mancing akeh iwake..
 F        C
 aku seh eleng..
         G            C
 kowe mantan piye kabare..

Musik : C..F C
        F C G C..

      C        G         Am
sak tenane aku seh kepikiran..
Dm        G             C
 karo koe wong sing tak sayang..
      C         G          Am
dalan sawah ono kulon prapatan..
Dm            G         C
 mlaku bareng karo sampean..

      F             G
yen kangen kudu ditahan..
       C            Am
nunggu yen uwes gajian..
    F            G        C
ketemu wae.. senenge ra karuan..

       F             G
durung usum facebook'an..
       C             Am
durung usun whatsapp'an..
    F           G         C
cerito tresno.. lapan puluhan..

Int. F G C Am
     F G C..

Reff :
 F        C
 kaline bening..
           F            C
 dinggo mancing akeh iwake..
 F        C
 aku seh eleng..
         G            C
 biyen pacaran karo kowe..

 F        C
 kaline bening..
           F            C
 dinggo mancing akeh iwake..
 F        C
 aku seh eleng..
         G            C
 kowe mantan piye kabare..

 F        C
 kaline bening..
           F            C
 dinggo mancing akeh iwake..
 F        C
 aku seh eleng..
         G            C
 kowe mantan piye kabare..

Outro : C..F C
        F C G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Bb F
        Bb F C F C..

      F        C         Dm
sak tenane aku seh kepikiran..
Gm        C             F
 karo koe wong sing tak sayang..
      F         C          Dm
dalan sawah ono kulon prapatan..
Gm            C         F
 mlaku bareng karo sampean..

      Bb            C
yen kangen kudu ditahan..
       F            Dm
nunggu yen uwes gajian..
    Bb           C        F
ketemu wae.. senenge ra karuan..

       Bb            C
durung usum facebook'an..
       F             Dm
durung usun whatsapp'an..
    Bb          C         F
cerito tresno.. lapan puluhan..

Int. Bb C F Dm
     Bb C F..

Reff :
 Bb       F
 kaline bening..
           Bb           F
 dinggo mancing akeh iwake..
 Bb       F
 aku seh eleng..
         C            F
 biyen pacaran karo kowe..

 Bb       F
 kaline bening..
           Bb           F
 dinggo mancing akeh iwake..
 Bb       F
 aku seh eleng..
         C            F
 kowe mantan piye kabare..

Musik : F..Bb F
        Bb F C F..

      F        C         Dm
sak tenane aku seh kepikiran..
Gm        C             F
 karo koe wong sing tak sayang..
      F         C          Dm
dalan sawah ono kulon prapatan..
Gm            C         F
 mlaku bareng karo sampean..

      Bb            C
yen kangen kudu ditahan..
       F            Dm
nunggu yen uwes gajian..
    Bb           C        F
ketemu wae.. senenge ra karuan..

       Bb            C
durung usum facebook'an..
       F             Dm
durung usun whatsapp'an..
    Bb          C         F
cerito tresno.. lapan puluhan..

Int. Bb C F Dm
     Bb C F..

Reff :
 Bb       F
 kaline bening..
           Bb           F
 dinggo mancing akeh iwake..
 Bb       F
 aku seh eleng..
         C            F
 biyen pacaran karo kowe..

 Bb       F
 kaline bening..
           Bb           F
 dinggo mancing akeh iwake..
 Bb       F
 aku seh eleng..
         C            F
 kowe mantan piye kabare..

 Bb       F
 kaline bening..
           Bb           F
 dinggo mancing akeh iwake..
 Bb       F
 aku seh eleng..
         C            F
 kowe mantan piye kabare..

Outro : F..Bb F
        Bb F C F..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Mantan Piye Kabare


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •