Kunci Gitar Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix)

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C  Am  F G  C
        C  Am  F G  C

        C
iso ngendang ra iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F             C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm          G
sing di rindu wis due bojo..

            C
nyangking ember.. ngiwo nengen
          Am
lunggoh jejer nggo tombo kangen
        F              C
tuku lombok kurang duwite
          G
jarene simbok durung jodone..

       C
rasane loro ati
          Dm
nyawang kowe wis rabi
           Em       C
kadung tresno.. ora biso duweni
  F               C
kowe tak sayang sayang
Dm         G
aku ra keduman..

Reff :
          Dm
 nandur pari.. di pageri boto
            Em
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      F       G        C
 loro atiku.. rasane loro..

           Dm
 godong klopo.. godonge pari
          Em
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       F        G        C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

Musik : C  Am  F G  C
        C  Am  F G  C

        C
iso ngendang ra iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F             C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm          G
sing di rindu wis due bojo..

            C
nyangking ember.. ngiwo nengen
          Am
lunggoh jejer nggo tombo kangen
        F              C
tuku lombok kurang duwite
          G
jarene simbok durung jodone..

       C
rasane loro ati
          Dm
nyawang kowe wis rabi
           Em       C
kadung tresno.. ora biso duweni
  F               C
kowe tak sayang sayang
Dm         G
aku ra keduman..

Reff :
          Dm
 nandur pari.. di pageri boto
            Em
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      F       G        C
 loro atiku.. rasane loro..

           Dm
 godong klopo.. godonge pari
          Em
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       F        G        C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

          Dm
 nandur pari.. di pageri boto
            Em
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      F       G        C
 loro atiku.. rasane loro..

           Dm
 godong klopo.. godonge pari
          Em
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       F        G        C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..
       F        G        C
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D  Bm  G A  D
        D  Bm  G A  D

        D
iso ngendang ra iso nyuling
       Bm
iso nyawang ra iso nyanding
          G             D
nandur jambu tukule mlinjo
           Em          A
sing di rindu wis due bojo..

            D
nyangking ember.. ngiwo nengen
          Bm
lunggoh jejer nggo tombo kangen
        G              D
tuku lombok kurang duwite
          A
jarene simbok durung jodone..

       D
rasane loro ati
          Em
nyawang kowe wis rabi
           F#m      D
kadung tresno.. ora biso duweni
  G               D
kowe tak sayang sayang
Em         A
aku ra keduman..

Reff :
          Em
 nandur pari.. di pageri boto
            F#m
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      G       A        D
 loro atiku.. rasane loro..

           Em
 godong klopo.. godonge pari
          F#m
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       G        A        D
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

Musik : D  Bm  G A  D
        D  Bm  G A  D

        D
iso ngendang ra iso nyuling
       Bm
iso nyawang ra iso nyanding
          G             D
nandur jambu tukule mlinjo
           Em          A
sing di rindu wis due bojo..

            D
nyangking ember.. ngiwo nengen
          Bm
lunggoh jejer nggo tombo kangen
        G              D
tuku lombok kurang duwite
          A
jarene simbok durung jodone..

       D
rasane loro ati
          Em
nyawang kowe wis rabi
           F#m      D
kadung tresno.. ora biso duweni
  G               D
kowe tak sayang sayang
Em         A
aku ra keduman..

Reff :
          Em
 nandur pari.. di pageri boto
            F#m
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      G       A        D
 loro atiku.. rasane loro..

           Em
 godong klopo.. godonge pari
          F#m
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       G        A        D
 hanya dirimu.. yang kusayangi..

          Em
 nandur pari.. di pageri boto
            F#m
 kadung tak pacarai di rabi wong lio
      G       A        D
 loro atiku.. rasane loro..

           Em
 godong klopo.. godonge pari
          F#m
 nganti tuwo aku ra bakal lali
       G        A        D
 hanya dirimu.. yang kusayangi..
       G        A        D
 hanya dirimu.. yang kusayangi..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo (DJ. Slendro Remix)


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •