Kunci Gitar Intan Chacha - Tak Trimo Salammu

Transpose:
Intro : Am G Am..
        F G C..
        F G C G/B Am
        Dm Em Am..

   Am      Em         Am
tansah kelingan ing sepi wengi..
    F         G       C
naliko tresno tulus dilarani..
       F         G
nadyan wes tak lali lali
  C        -G/B      Am
rasane njanggel ning ati..
    Dm      Em       Am       -Em
nggowo loro janji di blenjani..

  Am      Em          Am
dudu lungamu sing nggawe loro..
        F         G         C
nanging ke iris loro di khianati..
       F       G
banjur saiki kowe titip
C    -G/B    Am
salam kanggo aku..
   Dm           Em        Am
njaluk nyambung tresno ngajak bali..

Int. F G Em Am
     F G Am..

Reff :
           Am
 tak trimo salammu
             Em
 nanging ora tak trimo tresnamu
           F
 cukup semene wae
    Dm                E
 ra sah balen lan nyambung tresno..

        Am
 opo ra kelingan
           Em
 naliko mbiyen ninggalke aku
          F
 kadung jeru tresnoku mbok tinggal lungo
 Dm        E
  nelongso atiku..

     Dm                     Am
 wes cukup lalekke kabeh crito iki..
        G          Em        Am
 mergo aku.. saiki wes nduwe ganti..

Musik : Am..C..G..Am..
        C D F..G  -Em Am..

   Am      Em         Am
tansah kelingan ing sepi wengi..
    F         G       C
naliko tresno tulus dilarani..
       F         G
nadyan wes tak lali lali
  C        -G/B      Am
rasane njanggel ning ati..
    Dm      Em       Am
nggowo loro janji di blenjani..

  Am      Em          Am
dudu lungamu sing nggawe loro..
        F         G         C
nanging ke iris loro di khianati..
       F       G
banjur saiki kowe titip
C    -G/B    Am
salam kanggo aku..
   Dm           Em        Am
njaluk nyambung tresno ngajak bali..

Int. F G Em Am
     F G Am..

Reff :
           Am
 tak trimo salammu
             Em
 nanging ora tak trimo tresnamu
           F
 cukup semene wae
    Dm                E
 ra sah balen lan nyambung tresno..

        Am
 opo ra kelingan
           Em
 naliko mbiyen ninggalke aku
          F
 kadung jeru tresnoku mbok tinggal lungo
 Dm        E
  nelongso atiku..

           Am
 tak trimo salammu
             Em
 nanging ora tak trimo tresnamu
           F
 cukup semene wae
    Dm                E
 ra sah balen lan nyambung tresno..

        Am
 opo ra kelingan
           Em
 naliko mbiyen ninggalke aku
          F
 kadung jeru tresnoku mbok tinggal lungo
 Dm        E
  nelongso atiku..

     Dm                     Am
 wes cukup lalekke kabeh crito iki..
        G          Em        Am
 mergo aku.. saiki wes nduwe ganti..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Tak Trimo Salammu


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •