Kunci Gitar Intan Chacha - Sliramu Ning Atiku

Transpose:
Am                      C
sak tenane yo mung sliramu..
Am                        Em
ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
F                      G
 ra bakal cintaku berkurang..
              C
semua untukmu sayang..

Intro : Am..Em..Dm G C Em
        Am..Em..Dm G C..

Am                C
 njero ati iki.. ono tresno..
Am                  G
 tresnoku kanggo sliramu..
Am                C
 njero ati iki.. ono kangen..
Am                  G
 kangenku kanggo sliramu..

    Am               Em
rasane.. yen nandang tresno..
 Am                 Em
esemmu.. katon ning moto..

[slow rap]
Am
 tresnoku yo mung siji..
                  Em
siji-sijine ning ati
ora gampang keganti..
                       Am
tak simpen ning njero ati
yo sliramu kui..
                    Em
sing dadi pujaning ati
nganti tekan saiki..
                     F
pengenku sliramu ngerti..
    G          Am
gedene.. tresnoku..

Reff :
 Am                      C
 sak tenane yo mung sliramu.. hu uuuu..
 Am                        Em
 ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
 F                      G
  tak akan cintaku berkurang..
               C
 semua untukmu sayang..

Musik : Am..Em..Dm G C Em
        Am..Em..Dm G C..

[slow rap]
Am
 tresnoku yo mung siji..
                  Em
siji-sijine ning ati
ora gampang keganti..
                       Am
tak simpen ning njero ati
yo sliramu kui..
                    Em
sing dadi pujaning ati
nganti tekan saiki..
                     F
pengenku sliramu ngerti..
    G          Am
gedene.. tresnoku..

Reff :
 Am                      C
 sak tenane yo mung sliramu.. hu uuuu..
 Am                        Em
 ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
 F                      G
  tak akan cintaku berkurang..
               C
 semua untukmu sayang..

 Am                      C
 sak tenane yo mung sliramu.. hu uuuu..
 Am                        Em
 ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
 F                      G
  tak akan cintaku berkurang..
               C
 semua untukmu sayang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Fm                      G#
sak tenane yo mung sliramu..
Fm                        Cm
ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
C#                     D#
 ra bakal cintaku berkurang..
              G#
semua untukmu sayang..

Intro : Fm..Cm..A#m D# G# Cm
        Fm..Cm..A#m D# G#..

Fm                G#
 njero ati iki.. ono tresno..
Fm                  D#
 tresnoku kanggo sliramu..
Fm                G#
 njero ati iki.. ono kangen..
Fm                  D#
 kangenku kanggo sliramu..

    Fm               Cm
rasane.. yen nandang tresno..
 Fm                 Cm
esemmu.. katon ning moto..

[slow rap]
Fm
 tresnoku yo mung siji..
                  Cm
siji-sijine ning ati
ora gampang keganti..
                       Fm
tak simpen ning njero ati
yo sliramu kui..
                    Cm
sing dadi pujaning ati
nganti tekan saiki..
                     C#
pengenku sliramu ngerti..
    D#         Fm
gedene.. tresnoku..

Reff :
 Fm                      G#
 sak tenane yo mung sliramu.. hu uuuu..
 Fm                        Cm
 ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
 C#                     D#
  tak akan cintaku berkurang..
               G#
 semua untukmu sayang..

Musik : Fm..Cm..A#m D# G# Cm
        Fm..Cm..A#m D# G#..

[slow rap]
Fm
 tresnoku yo mung siji..
                  Cm
siji-sijine ning ati
ora gampang keganti..
                       Fm
tak simpen ning njero ati
yo sliramu kui..
                    Cm
sing dadi pujaning ati
nganti tekan saiki..
                     C#
pengenku sliramu ngerti..
    D#         Fm
gedene.. tresnoku..

Reff :
 Fm                      G#
 sak tenane yo mung sliramu.. hu uuuu..
 Fm                        Cm
 ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
 C#                     D#
  tak akan cintaku berkurang..
               G#
 semua untukmu sayang..

 Fm                      G#
 sak tenane yo mung sliramu.. hu uuuu..
 Fm                        Cm
 ning njero ati.. tak ukir jenengmu..
 C#                     D#
  tak akan cintaku berkurang..
               G#
 semua untukmu sayang..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Sliramu Ning Atiku


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •